به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، هدف از تدوین این کتاب، ایجاد پیشنیازها و بسترسازی برای تحقق این امر مهم، بهمنظور دستیابی به تفکیکی مناسب درباره موضوعات متنوع در مبحث طراحی خطوط انتقال نیرو است.
کتاب حاضر در 22 فصل تدوین شده است. تشریح تاریخچه احداث خطوط انتقال نیرو و روند پیشرفت، سیمهادی، سیم محافظ، هماهنگی عایقی(ایزولاسیون)، میدانهای الکتریکی مغناطیسی خطوط انتقال نیرو، نویز رادیویی خطوط انتقال نیرو، نویز شنوایی خطوط انتقال نیرو، بررسی اثرات زیستمحیطی خطوط انتقال نیرو، بررسی تعیین مسیر، نقشهبرداری و تهیه پلان پروفیل و طراحی برجهای خطوط انتقال نیرو، مهمترین محورهای بحث در این کتاب را شامل میشود.
کتاب حاضر به بررسی دقیق و کامل موضوعاتی چون بارگذاری برجهای خطوط انتقال نیرو، تهیه منحنی کاربردی موجها، جداول کشش سیم هادی، تعیین مقاومت مکانیکی مقرهها و نحوه تعیین مقاومت الکتریکی پرداخته و انواع زنجیرههای آویزی و کششی، نوسانات سیمها در خطوط انتقال، مقرههای خطوط انتقال نیرو، مشخصات فنی برجهای انتقال، مبانی طراحی فونداسیون و تکنولوژی نوین در صنعت انتقال نیرو را بررسی و تشریح کرده است.
در این کتاب، هدف از طراحی مهندسی انتقال نیرو، دستیابی به اقتصادیترین طرحی که بتواند بدون تخطی از استانداردهای طراحی و بهرهبرداری، امکان انتقال منابع انرژی الکتریکی را فراهم آورد، معرفی شده است.
در این اثر بیان شده که با توجه به هزینههای بالای تامین و انتقال انرژی الکتریکی، بدیهی است ارتقای سطح قابلیت اطمینان طراحی و اجرا، موجب افزایش بهرهوری و توسعه پایدار منابع برق خواهد شد.
کتاب «طراحی جامع خطوط انتقال فشار قوی انرژی» با شمارگان یکهزار نسخه در 562 صفحه، به بهای 32 هزار تومان از سوی انتشارات شولا به چاپ رسیده است.
یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۴
نظر شما