شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۱
نیکوسخن: تشکیل دبیرخانه دایمی نمایشگاه چاپ به حل مشکلات کمک می‌کند

علی نیکوسخن، رییس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در نشست خبری بیستمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران گفت: تشکیل دبیرخانه دایمی برای نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی می‌تواند بسیاری از مشکلات نمایشگاه را برطرف کند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نشست خبری بیستمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران شنبه (دوم آذرماه) در مجمع امور صنوف تولیدی و خدمات فنی تهران برگزار شد. 

علی نیکوسخن که نخستین سخنران نشست بود، درباره این نشست اظهار کرد: هفت سال است که شرکت صنوف تولیدی و خدمات فنی تهران، نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی را با کمک سه اتحادیه چاپخانه‌داران، لیتوگرافان، صحافان و انجمن صنایع کارتن و ورق برگزار می‌کند.

رییس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران ادامه داد: بیستمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران از 28 آذرماه تا یکم دی‌ماه به مدت چهار روز در محل دایمی نمایشگاه‌‌های بین‌المللی‌ تهران از ساعت 9 تا 16 در 10 سالن (35 هزار متر مربع فضای سرپوشیده) برگزار خواهد شد.

به گفته این مسوول صنفی، متراژ مفید فضای سرپوشیدهِ ریالی واگذار شده 13 هزار و 103 متر مربع، فضای باز ریالی واگذار شده 61 متر مربع و فضای سرپوشیده ارزی واگذار شده یک هزار و 500 متر مربع است. 

نیکو سخن درباره ورود ماشین چاپ به این نمایشگاه گفت: اگر مشکل زمانی نمایشگاه نیز حل شود باید برای انجام این کار از شرکت‌کنندگان حمایت مادی و معنوی شود چراکه کسی حاضر نیست یک ماشین چند میلیاردی را به این نمایشگاه بیاورد، توقع از نمایشگاه تهران باید به‌جا باشد و نباید آن‌را با نمایشگاه ترکیه و آلمان مقایسه کرد. 

نیکوسخن در بخش پایانی سخنانش اظهار کرد: یکی از دلایلی که شرکت‌های خارجی ماشین چاپ را به نمایشگاه نمی‌آورند و استقبال خوبی از آن ندارند این است که شاید برداشت لازم را از دو نمایشگاه پکو نداشتند. امیدوارم که با تاسیس دبیرخانه دایمی مشکل شرکت‌کنندگان خارجی نیز برطرف شود. 

رسانه عامل مهمی در بهتر برگزار شدن هر رویدادی است
احمد ابوالحسنی، نایب رییس اتحادیه لیتوگرافان تهران با اشاره به رویکرد مثبت دولت یازدهم گفت:‌ ایجاد روابط مثبت دولت تدبیر و امید با کشورهای غربی باعث شده که شاهد افزایش 120 درصدی شرکت‌کنندگان خارجی در نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران باشیم. 

قائم مقام شرکت صنوف تولیدی و خدمات فنی تهران درباره کشورهای خارجی شرکت‌کننده در نمایشگاه اظهار کرد: ‌15 کشور خارجی در این نمایشگاه حضور دارند که از میان این کشورها، چهار کشور آلمان، چین، ترکیه و فرانسه مستقیم و جدا از نمایندگی‌های خود شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد:‌ 500 کمپانی برای شرکت در نمایشگاه پیش ثبت‌نام انجام داده‌اند که از این میان 40 کمپانی خارجی و 376 شرکت داخلی تا به امروز ثبت‌نام کامل کرده‌اند. بسیاری معتقد هستند که نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی رنگ و بویی از چاپ ندارد چرا که ماشین چاپی در آن به معرض نمایش در‌نمی‌آید، ما این را قبول داریم اما طبق آمار 35 درصد ماشین‌آلات و خدمات چاپی، 30 درصد ماشین‌آلات و خدمات بسته‌بندی، 10 درصد چاپ و بسته‌بندی، 15 درصد ماشین‌آلات کارتن و مقوا و 10 درصد مواد اولیه و دیگر رسته صنایع وابسته در این نمایشگاه حضور دارند.

قائم مقام شرکت صنوف تولیدی و خدمات فنی تهران در توضیح دلایل عدم وجود ماشین چاپ در نمایشگاه گفت: برای این‌که ماشین چاپ در نمایشگاه وجود داشته باشد نیاز به زمان داریم، نمی‌توانیم ماشین چاپ را در دو روز راه‌اندازی و در یک روز جمع‌آوری کنیم. از مسوولان نمایشگاه بین‌المللی تهران خواهش کردیم که سالنی را با مدت زمان بیشتری در اختیار ما قرار دهند و هزینه بیشتری دریافت کنند اما آن‌ها قبول نکردند. 

ابوالحسنی در پاسخ به سوال خبرنگار ایبنا درباره دبیرخانه دایمی نمایشگاه اظهار کرد: متاسفانه مساله دبیرخانه دایمی نمایشگاه پیگیری نشد اما برگزاری چند نشست نقد و بررسی که سال گذشته برگزار شد در بهتر شدن آن بسیار تاثیرگذار بود، بعد از نمایشگاه پیگیر تشکیل دبیرخانه خواهیم بود و انشالله دبیرخانه دایمی را برای شرکت صنوف تولیدی ایجاد خواهیم کرد.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: امیدوارم که با کمک رسانه‌ها بتوانیم این نمایشگاه را با موفقیت به اتمام برسانیم چراکه رسانه عامل مهمی در بهتر برگزار شدن هر رویدادی است.

در ادامه نشست علیقلی حسنی‌اعظمی، رییس انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق با اشاره به رسته خود اظهار کرد: در کشور 108 واحد کارتن‌سازی بزرگ و چهار هزار و 500 واحد قابل تبدیل برای تولید وجود دارد، بسته‌بندی همیشه در کنار چاپ است، امیدوارم که با کمک دوستان سه اتحادیه صنعت چاپ بتوانیم نمایشگاهی در شان صنعت چاپ و بسته‌بندی کشور برگزار کنیم. 

سال آینده مساله ارزی و ریالی برداشته می‌‌شود
حسین میرمیری، مدیرعامل شرکت صنوف تولیدی و خدمات فنی تهران دیگر سخنران این نشست بود، و با اشاره به بیستمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران گفت: در این هفت سالی که مسوولیت برگزاری نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی را برعهده داشته‌ام سعی کردم که در بهتر برگزار شدن هرساله این نمایشگاه تمام تلاش خود را انجام دهم و نواقص آن را برطرف کنم، قسمت اعظم مشکلات مربوط به خود نمایشگاه است و کار زیادی از دست ما برنمی‌آید. 

مدیرعامل شرکت صنوف تولیدی و خدمات فنی تهران درباره دلایل مشکلات ارزی گفت: اکنون هزینه یک غرفه در بخش ارزی یک میلیون تومان و در بخش ریالی 70 هزار تومان است، این اختلاف بسیار زیاد باعث کاهش انگیزه‌های شرکت‌کنندگان خارجی شده است، قصد داریم که برای سال آینده مساله ارزی و ریالی برداشته شود اما باید تفاوتی میان شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی باشد. 

این مسوول صنفی در ادامه افزود: مجوز برگزاری نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی تهران از سوی شرکت صنوف تولیدی امسال به اتمام می‌رسد اما به‌دلیل این‌که هنوز زمان درخواست نرسیده‌، اقدامی برای این امر انجام نشده است.

میرمیری در بخش پایانی صحبت‌هایش اظهار کرد: در نمایشگاه چهاردهم و پانزدهم، هفت روز قبل از شروع، نمایشگاه را تحویل می‌دادند اما اکنون به‌دلیل افزایش تعداد نمایشگاه‌ها امکان این امر وجود ندارد، اگر در گذشته هایلدبرگ ماشین چاپ را به نمایشگاه ‌می‌آورد دلایل اقتصادی برای این امر داشت اما اکنون باتوجه به مشکلات موجود و گرانی‌ها هیچ توجیه اقتصادی برای این امر وجود ندارد. 

برگزاری چهار سمینار و کارگاه آموزشی در ایام نمایشگاه

آخرین سخنران این نشست جلیل غفاری‌رهبر، ‌رییس اتحادیه صحافان تهران بود که با اشاره به بحث تبلیغات نمایشگاه گفت: امسال در بخش تبلیغات بسیار پررنگ ظاهر شدیم و در چندین نوبت در روزنامه‌های کثیرالانتشار، نشریه‌ها، مجلات تخصصی و پایگاه‌های اینترنتی اطلاع‌رسانی صنعت چاپ تبلیغاتی انجام دادیم، همچنین بیلبردهای بزرگ تبلیغاتی در مترو و اتوبان‌ها برای اطلاع‌رسانی نصب خواهد شد.
 
رییس هیات مدیره شرکت نمایشگاهی صنوف تولیدی و خدمات فنی تهران درباره برنامه‌های ویژه این نمایشگاه اظهار کرد:‌ تحویل یک نسخه کتاب و سی‌دی درباره اطلاعات غرفه‌ها، اسامی و مشخصات شرکت‌کنندگان در پایگاه اینترنتی نمایشگاه به مدت یک سال، ارایه لوح یادبود با مشخصات برای تمامی غرفه‌داران نمایشگاه، برگزاری چهار سمینار و کارگاه آموزشی در ایام نمایشگاه، دعوت از علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای افتتاحیه نمایشگاه، دعوت از تمامی نمایندگان مجلس، مسوولان و مدیران، دعوت از روسای اتحادیه‌های تولیدی و دعوت از هیات‌های تجاری برای بازدید نمایشگاه از کشورهای افغانستان، عراق، ترکیه و آسیای میانه بخشی از برنامه‌های نمایشگاه بیستم است.

غفاری‌رهبر در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: در بخش بین‌الملل نمایشگاه از چندین هیات‌ تجاری دعوت کرده‌ایم، برای مثال از شرکت نمایشگاهی «تویاپ» دعوت شده است و اگر مشکلی پیش نیاید، باید شاهد قرادادی با این شرکت باشیم تا تویاپ بتواند بخشی از نمایشگاه سال آینده را پر کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط