این نویسنده افزود: پیشنهاد من برای مخاطبان خاص حوزه مطالعاتی دفاع مقدس، مطالعه کتاب «پاي درس استاد سردار شهيد مهندس حاج محمود شهبازي با نهجالبلاغه» است. هر صفحه از اين كتاب به دو بخش تقسيم شده است. در بالاي هر صفحه به موضوعهاي اخلاقي مطرح شده در نهجالبلاغه مانند نماز، روزه، زكات و جهاد و در پايين هر صفحه به شيوه عملكرد شهيد با توجه به مباحث مطرح شده از نهجالبلاغه پرداختهام.
وي كتاب «پاي درس استاد سردار شهيد مهندس حاج محمود شهبازي با نهجالبلاغه» را اثري پژوهشي دانست كه براي تاليف آن 25 اثر مكتوب درباره زندگي شهيد شهبازي و سخنرانيهاي او را مورد تحقيق قرار داده است.
مدير انتشارات «خورشيد باران» با اشاره به استقبال خوب از این كتاب از زمان انتشار در خرداد سال 1391، گفت: «پاي درس استاد سردار شهيد مهندس حاج محمود شهبازي با نهجالبلاغه» الگوی خوبی را پیش روی مخاطبان قرار میدهد و مطالعه آن نیازمند فرصتی چون روزهای تعطیل کنونی است. البته کتابهای «مهتاب خین»، «همپای صاعقه» و «ضربت متقابل» هم مطالبی خواندنی از شهید شهبازی دارند.
یزدینژاد همچنین از کتاب دیگرش به نام «پُل» به عنوان اثر پیشنهادی خود برای مطالعه گروه جوانان در این روزهای تعطیل یاد کرد.
داستان «پل» ترجمه برگردان كتاب عربی «الجسر» نوشته محمد اسدي است. اين كتاب بيانگر ماجرايي واقعی است و عجيب آن كه نويسنده در آن عشق راستين خود را به تحرير در آورده است.
شهيد محمد الاسدی، دانشجوی عراقی كه از ستم رژيم بعث به ستوه آمده بود، به ايران آمده و به لشكر اسلام ميپيوندد و سالها بعد در حمله آمريكا به عراق به شهادت میرسد. اين كتاب سرگذشت اوست در جبهه ايران عليه عراق. او در يكی از عملياتها پلی را به نام «الدوب» رصد ميكند. نويسنده در كنار اين پل با رژيم بعث میجنگد و چنان عاشقانه با پل راز و نياز میكند كه گويی قصد دارد با دلدار خود به معراج برود.
این کتاب همچنين به شيوهای ظريف و موشكافانه لحظات جانبازی همرزمان ايرانیاش را ترسيم میكند؛ به ویژه، فرماندهشان «دقايقی» كه نمونه استوار ايمان و دلاوری است.
نظر شما