گزارش ایبنا از حال و هوای نمایشگاه اصفهان/2
شریان رشد فرهنگی جامعه به برپایی نمایشگاههای کتاب بستگی دارد
مسئول غرفه نقش و نگار در نمایشگاه کتاب اصفهان یکی از شریانهای حیاتی برای رشد فرهنگ جامعه را برپایی نمایشگاههای کتاب میداند. وی به خبرگار ایبنا گفت: کمتعداد بودن حضور ناشران مهم مناسب شان مردم اصفهان نیست.
وی زیاد شدن جمعیت مخاطبان نمایشگاه را مرهون اطلاعرسانی دوستان و آشنایان به یکدیگر و نیز منتشر شدن خبر آن در شبکههای اجتماعی دانست و به اهمیت تبلیغات ناشران دانشگاهی برای جذب مخاطب اشاره کرد.
اروا توضیح داد: دهمین نمایشگاه کتاب اصفهان، در حالی برگزار شد که تعداد بنرها و پوسترهای تبلیغاتی آن در شهر بسیار اندک بود. اگر هم جایی بنری برای اطلاع رسانی وجود داشت، در قطعی کوچک منتشر شده بود که حتی از دور به راحتی قابل دیدن نبود.
مسئول غرفه نقش و نگار حضور نداشتن برخی ناشران مهم ادبی را در دهمین نمایشگاه کتاب اصفهان، مناسب شان مردم این شهر ندانست و گفت: نمایشگاه باید با کیفیت بالا برپا شود تا ناشران بزرگ نیز با انگیزه فراوان در آن شرکت کنند.
وی دلیل کم خرید بودن بعضی از مردم را صرفا به دلیل مشکلات در در روند برگزاری نمایشگاه ندانست. او معتقد است که غرفه دار باید با محتوای کتاب آشنا باشد.
به گفته اروا، کتاب «ماجراهای امیرعلی» از پرفروشترین کتابهای نشر نقش و نگار بوده که بعضی از جلدهای آن به چاپ سیزدهم رسیدهاند.
وی دلایل متعددی را در فروش بالای این مجموعه طنز برشمرد و گفت: قلم روان و نکتههای جالب و کوتاهی که امیرعلی نبویان در نوشته هایش دارد، برای مخاطب جذابند. از طرفی، حضور او در برنامه رادیو هفت و خواندن نوشته هایش نیز در فروش بالای اثر تاثیر گذاشته است.
نظر شما