وی ادامه داد: پیشتر معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم اعلام كرده بود به روستاهای برگزیده 10 میلیون تومان کتاب و به روستاهای تقدیری تا سقف هفت میلیون تومان کتاب اهداء میشود. مجموع رقمی كه معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برای حمايت از روستاهای برگزيده و تقديری هزينه میكند افزون بر 85 میلیون تومان است.
مرآتنیا عنوان کرد: از طرفی امور دهیاریهای وزارت کشور هم در مجموع مبلغ 50 میلیون تومان در قالب تسهیلات روستایی به روستاهای برگزیده اهداء میكند. همچنین ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور تجهیزات کتابخانهای ـ رایانهای به مبلغ 30 میلیون تومان در اختیار روستاهای برگزیده و تقديرشده قرار خواهد داد.
امیرزاده درباره ديگر حمايتها، گفت: هر سال نمايشگاههای متعدد استانی در کشور برگزار میشود كه در اين نمايشگاهها به دانشآموزان روستاهای برگزيده و تقديری در استان مربوطه بُن خريد كتاب اهدا میشود تا بتوانند كتابهای مورد نظر خود را تهيه كنند.
مشاور علمی، فرهنگی و مديريتی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: علاوه بر اهدای بُن كتاب به دانشآموزان روستاهای برگزيده و تقديری، به دانشجويان اين روستاها كه در دانشگاههای مختلف كشور تحصيل میكنند، بُن كتاب تعلق خواهد گرفت.
وی در پايان سخنانش، اظهار کرد: معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد مبتکر طرح «جشنواره روستاهای دوستدار كتاب» بوده است تا از رهگذر آن به توسعه کتابخوانی در روستاها كمک شود. اين معاونت علاوه بر تامين هزينه جوايز روستاهای برگزيده و تقديری دوستدار كتاب، هزينههای برگزاری اين جشنواره را نيز برعهده دارد و نهادهای ديگر در اين جشنواره بيشتر برای تسريع و تسهيل كار همكاری میكنند و موظف به تامين هزينهها نيستند.
زمان جشنواره تا 15 آذر
ستاد برگزاری نخستین «جشنواره روستاهای دوستدار کتاب» برای ایجاد فرصت و حضور حداکثری روستاها و مناطق محروم کشور در این جشنواره، مهلت ارسال طرحها را تا نیمه آذرماه تمدید کرد.
به این ترتیب دبیرخانه مرکزی و دبیرخانههای استانی موظفاند تا 15 آذرماه طرحهای علاقهمندان به حضور در این رویداد فرهنگی را دریافت کنند.
پیش از این، مهلت ارسال آثار به «جشنواره روستاهای دوستدار کتاب» 24 آبانماه تعیین شده بود.
نظر شما