غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی از بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کرد و در جمع خبرنگاران، گفت: 6 ماه قبل از برپایی نمایشگاه، نام کتابهای مورد نیازم را یادداشت و آنها را از نمایشگاه تهیه می کنم.
وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در نمایشگاه کتاب تهران که حضور می یابید لیستی از کتابهای مدنظر خود را تهیه می کنید؟» گفت: بله؛ ما در طول سال اقدام به تهیه لیست کتاب میکنیم و در نمایشگاه خریداری می کنیم.
حداد عادل در پاسخ به پرسش خبرنگاری که «آیا این آثار و کتب را برای فرهنگستان زبان و ادب فارسی تهیه میکنید یا برای تجهیز کتابخانه شخصی خود خریداری می کنید؟» گفت: فرهنگستان زبان و ادب فارسی خودش به صورت مجزا اقدام به خریداری کتاب میکند اما بنده شخصاً 6 ماه قبل از برپایی نمایشگاه کتاب تهران، نام برخی از کتب را یادداشت و آنها را در این نمایشگاه تهیه می کنم.
رئیس بنیاد سعدی در پاسخ به این پرسش که «آیا در لیست کتب شخصی شما کتاب های داستان و رمان هم جا دارد؟» گفت: معمولاً به دلیل مشغله کاری وقتی برای خواندن این گونه آثار ندارم اما اگر کتاب معروف و ممتازی باشد حتماً برای کتابخانه شخصیام آن را تهیه میکنم. به عنوان مثال بنده رمانهای مربوط به دفاع مقدس را امسال بیشتر از سال گذشته مطالعه میکنم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پررسش که «استقبال از نمایشگاه کتاب تهران را چگونه می بینید؟» گفت: شواهد نشان میدهد تعداد مشتاقان به کتاب و کتابخوانی در نمایشگاه کتاب تهران خوب است امیدوارم تا پایان نیز همینگونه باشد.
حداد عادل در پاسخ به این پرسش که «چه راهکاری برای انتخاب بهتر کتاب برای مخاطبان پیشنهاد می کنید؟» گفت: در حال حاضر هم اشخاص هم ناشران، خودشان کتابهای تخصصی مدنظر را انتخاب میکنند. آن کسی که برای تهیه کتاب به نمایشگاه کتاب تهران میآید بدون تردید فهرستی از قبل تهیه کرده است که با ورود به نمایشگاه مستقیماً به سمت غرفه و کتاب مورد نظر خود میروند. طبیعتا مخاطب عام به دنبال ناشران عمومی رفته و دانشجویان دانشگاهها نیز به دنبال کتابهای آموزشی و کمک آموزشی میروند.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در پاسخ به این پرسش که «آیا امسال نمایشگاه کتاب تهران تحفه قابل قبولی برای رهبر معظم انقلاب خواهد داشت؟» گفت: من در این امور اطلاعی ندارم و نمی خواهم اظهار نظر کنم
نظر شما