سه‌شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳
چاپ ماجرا‌های  انجمن  تالیف شرح‌حال !

کتاب «ولگردی با قصد قبلی»، نوشته، میوریل اسپارک و ترجمه امیرحسین خورشیدفر و بهار احمدی‌فرد در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه چاپ شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «ولگردی با قصد قبلی»، داستان، فلور تالبوت ـ نویسنده‌‌ای جوان است ـ که برای امرار معاش، در انجمنی به اسم «تالیف شرح‌حال» استخدام می‌شود. این انجمن را مردی به‌نام بارون سرکوئنتین راه‌انداخته و در تلاش است تا چند اشراف‌زاده را به نوشتن بیوگرافی‌شان ترغیب کند. فلور در این‌جا شروع به کار می‌کند و همزمان درصدد است که از سرگذشت آن افراد به‌عنوان منبعی برای رمان تازه‌اش بهره بگیرد. اما کم‌کم به سرکوئنتین ظنین می‌شود و بوی تقلب و اخاذی به دماغش می‌خورد...
 
ولگردی با قصد قبلی از موفق‌ترین کتاب‌های میوریل اسپارک است که به فهرست نهایی جایزه من‌بوکر نیز راه یافته بود. این کتاب در زمان انتشارش با استقبال منتقدان روبرود شد. نقدهای مثبتی در نیویورک‌تامیز و گاردین‌ و بسیاری دیگر از نشریه‌ها بر آن نوشته شد.  
 
 
میوریل اسپارک نویسنده اسکاتلندی است. او سال 2006 از دنیا رفت. طنزنویسی، داشتن نثر منعطف، خلق شخصیت‌های زن مبارزه‌جو و سبک غیراحساساتی از ویژگی‌های آثار این نویسنده است. او جوایز مختلفی را برد  و همین رمان نیز به فهرست نهایی جایزه من‌بوکر راه یافت. کتاب «بهار زندگی میس جین برودی»، «دختران نحیف» از دیگر کتاب‌های این نویسنده است.  این نویسنده سال 1918 به دنیا آمد و در رده‌بندی مجله تایم در فاصله سال‌های 1945 تا 2005 در رتبه هشتم از فهرست پنجاه نویسنده برتر بریتانیایی قرار گرفت.
 
اسپارک به‌دلیل طنز سرد و زیر پوستی، نثر منعطف جالب، شخصیت‌های زن ویژه و مبارزه‌جو و سبک غیراحساساتی نوشتنش معروف است. او جایزه‌های مختلفی مانند ماندلبام گیت، دوید کوهن، مدال ادبی امپراتوری بریتانیا، جایزه قلم زرین انجمن پن و دو دکترای افتخاری از دانشگاه پاریس و دانشگاه هریوت وات را دریافت کرد. همچنین دو رمان او به فهرست نهایی جایزه من‌بوکر رسید؛ یکی تصویر عمومی در سال 1969 و دیگر ولگردی با قصد قبلی در 1981، سالی که کتاب سلمان رشدی، بچه‌های نیمه شب برنده جایزه شد.
 
معروف‌ترین اثر اسپارک «بهار زندگی میس جین برودی» نام دارد. عمده  دلیل شهرت این اثر هم اقتباس فیلم سینمایی بر اساس این رمان بود که سال 1969 بازیگر زن اصلی این فیلم برنده اسکار شد. این رمان با ترجمه الهام نظری و از سوی نشر افراز منتشر شده است. رمان، «دختران نحیف» اسپارک هم با ترجمه شهریار وقفی‌پور از طرف نشر نگاه منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها