سه‌شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰
کتاب‌هایی مخصوص جهانگردان

مجله مشهور فوربس در گزارشی تعدادی از بهترین کتاب‌های نوشته شده توسط اشخاص و موسسات درباره سفر به نقاط مختلف جهان را معرفی کرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از فوربس - سفرنامه‌نویسی یکی از سبک‌های ادبی است که در آن شخصی که به سرزمین‌های دیگر سفر کرده، دیده‌ها، شنیده‌ها، تجربیات، رخدادها و احساساتش را درباره آن سرزمین‌ها برای آگاه کردن دیگران در قالب کتابی می‌نویسد.

امروزه این کتاب‌ها تبدیل به یک تجارت شده‌اند و در حقیقت وظیفه اشخاص را موسسات تقبل کرده‌اند که البته از این کتاب‌ها استفاده‌های تبلیغاتی و تجاری بسیاری نصیب آنها می‌شود. مجله مشهور فوربس بهترین کتاب‌های این دسته را معرفی کرده است که خواندن آنها به هر مسافر و جهانگردی توصیه می‌شود:

«بهترین سفرهای دونفره» نوشته مایک و آن هاوارد
 

زوج هاوارد از سال 2012 سفرهای خود را به سراسر جهان آغاز کردند که حاصل این سفرها کتابی مفصل با عکس‌های زیبا است. در این کتاب تصاویر بی‌نظیری از تمام کوه و جنگل و دریا از 75 سفر این زوج ماجراجو مشاهده می‌کنید، که توسط انجمن نشنال جئوگرافیک منتشر شده است.

«سفرهای بی‌پایان» تهیه شده توسط نشنال جئوگرافیک
 

این کتاب با عکس‌های پرزرق و برقش یک لیست 50-تایی از مکان‌های باستانی جهان دارد که از اهرام مصر گرفته تا معابد هندوستان و تاج محل راهنمای خوبی برای جهانگردان محسوب می‌شود.

«بهترین‌های سیاره تنها» تهیه شده توسط موسسه سیاره تنها
 

موسسه مسافرتی و جهانگردی سیاره تنها یکی از آژانس‌های معتبر جهانگردی در جهان است و در این کتاب راهنمای خوبی برای مسافران از نقاط مختلف جهان تهیه کرده است. یکی از کارهای جالب این موسسه ارائه لیستی از بهترین مناطق جهانگردی در سایت خود است که شبیه لیست فوربس درباره مشاهیر است.

«قدم‌‌ها» تهیه شده توسط روزنامه نیویورک تایمز


ستون‌نویس‌های روزنامه نیویورک‌تایمز آخرین یادداشت‌ها و تحلیل‌های خود درباره نقاط مختلف جهان و سفر به این نقاط را در این کتاب جمع‌آوری کرده‌اند و می‌توان به جرات گفت یکی از مراجع خوب جهانگردی محسوب می‌شود. در این کتاب یادداشت‌هایی از مارک تواین از سفر خود به جزایر هاوایی نیز یافت می‌شود. مقالات دیگری از نویسندگان مشهور دیگر نیز از سفرهای خود در این کتاب گردآوری شده است.
 
«داستان عجیب سفرهای مردی دوچرخه‌سوار از هند تا اروپا به دنبال عشق» نوشته پیر جی. اندرسون
 

این کتاب داستان واقعی یک جوان هنرمند هندی با نام مستعار «پی.کی» است که سفرش را با دوچرخه به سمت اروپا آغاز می‌کند. او هزاران مایل را برای رسیدن به عشق خود سفر می‌کند و از کشورهای مختلفی عبور می‌کند. او دختر مورد علاقه خود را در کشور سوئد ملاقات کرده بود و برای رسیدن به او این سفر را متحمل می‌شود.

«بزرگترین کوه‌نوردی‌های جهان» نوشته کارن برگر
 

در این کتاب، داستان و ماجراهای مربوط به حدود 80 سفر یا کوه‌پیمایی مشهور جهان در 38 کشور جهان آورده شده است که گفته می‌شود جمعاً  75هزار مایل برای رسیدن به قله‌های مرتفع جهان پیموده شده است. در این کتاب تجربه صعود کوهنوردان با تجربه به قله‌های مرتفع جهان در هیمالیا و سایر رشته کوه‌های دنیا آورده شده است.

«پاریس جدید:مردم، مکان‌ها و ایده‌های سفر» نوشته لیندسی تراموتا
 

این کتاب هرچند توسط یک جهانگرد آمریکایی نوشته شده است ولی تمام مطالب آن حاصل حدود یک دهه اقامت او و همسرش در شهر پاریس است. نوشته‌های موجود در این کتاب قبلاً در وبلاگ شخصی تراموتا با نام «گمشده در سرزمین پنیری» منتشر می‌شد. هرکسی بخواهد به شهر پاریس سفر کند و از این سفر لذت ببرد باید سری به نوشته‌های این کتاب بزند.

«آلپ» نوشته استفن اوشی
 

نویسنده به همراه دو دوست خود در یک سفر چندصد مایلی به کوهستان‌های آلپ در شمال اروپا تمام خاطرات و تجربیات خود را برای مخاطب انگلیسی زبان ذکر کرده است. سفر به کوهستان آلپ هرچند بسیار هیجان انگیز است ولی با خطرات زیادی روبرو است که بهتر است قبل از سفر به این کوهستان راهنماهایی مانند این کتاب را مطالعه کنید.

«قانون زمین: قدم زدن در مرزهای ایرلند» نوشته گرت کار
 

همانطور که از نام این کتاب مشخص است سفرنامه‌ای به سرزمین ایرلند است که در شمال بریتانیا قرار دارد. نویسنده در این سفرنامه مشاهدات خود را از پیاده‌روی هایش در این سرزمین زیبا آورده است.

«اطلس مکان‌های رام نشده» نوشته کریس فیچ
 

کریس فیچ نویسنده مجله رسمی انجمن سلطنتی جغرافیای بریتانیا در این کتاب تجربیات افراد مختلفی از سفر به جنگل‌های دوردست و دریاچه‌ها و دیگر مناظر و مکان‌های طبیعی و بکر در این کشور و سایر نقاط جهان را نوشته است. در این اطلس تصویری، نقشه و تصاویر شگفت‌انگیزی از این مناطق وحشی در اختیار مخاطبان ماجراجو گذاشته است که برای هر طبیعت‌دوست یک لغت‌نامه مرجع محسوب می‌شود.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیرو ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
    سلام ممنون که این کتاب ها رو معرفی کردین. این کتاب ها به فارسی هم ترجمه شدن؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها