سه‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹
پیش‌بینی چهار سرای تخصصی در کمیته علمی و فرهنگی نمایشگاه کتاب

مدیر کمیته علمی و فرهنگی نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده در این کمیته توضیح داد: طی سالیان گذشته در هر بخش فضایی از سالن برای برگزاری نشست‌ها و مراسم‌های نقد و بررسی و رونمایی وجود داشت که امسال همه این بخش‌ها در یک سالن تجمیع شده است.

داریوش نویدگویی؛ مدیر کمیته علمی و فرهنگی سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) ، عنوان کرد: امسال با حضور مدیران کمیته‌ها و سالن‌ها موافقتانمه‌ای امضا شد که همه برنامه‌ها در سالن اصلی سرای اهل قلم برگزار شود و تشکل‌ها و انجمن‌ها ونهادهای مختلف در برگزاری آن مشارکت داشته باشند تا پربارتر باشد.
 
وی افزود: از جمله برنامه‌هایی که برای کمیته  علمی و فرهنگی پیش‌بینی شده است می‌توان به جلسات سخنرانی‌، رونمایی و نقد در چهار سالن به نام‌های سرای اهل قلم، سرای اندیشه، سرای اردیبهشت و سرای هنرنما اشاره کرد.
 
نویدگویی با اشاره به برنامه‌های سرای اندیشه توضیح داد: قرار است در این سرا از استادان و صاحبنظران در موضوعات مختلف علمی و فرهنگی دعوت شود، همچنین در کنار آن قرار است کارگاه‌های هم‌اندیشی و پرسش و پاسخ در موضوعات خلیج فارس، محیط زیست، نسخ خطی و ... برگزار کنیم.
 
وی ادامه داد: در سرای کتاب‌نما و کارنامه نشر نیز که با هم ادغام شده اند مجموعه ای از کتاب‌های چاپ سال 97 به نمایش گذاشته می‌شود و مخاطبان می‌توانند با مراجعه به این بخش این کتاب‌ها را از نزدیک مشاهده کنند.
 
نویدگویی درباره برنامه‌های سرای هنرنما نیز گفت: قرار است در این سراها نمایشگاه به مناسب چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تولد امام زمان (عج) ، میلاد امام رضا (ع) ، شهدای مدافع حرم و .. هر روز 40 تابلو شامل نقاشی، خوشنویسی، تذهیب و نگارگری به نمایش گذاشته شود. همچنین کارگاه‌های آموزشی نیز در همین موضوعات برگزار شود.
 
به گفته وی، در سرای اردیبهشت نیز موضوعاتی مثل آیین پهلوانی و فرهنگ جوانمردی، شیخ صدوق خادم فرهنگ رضوی، مدافعان حرم و فرهنگ آن‌ها، توریست فرهنگی و جذب گردشگری،‌ فردوسی پاسدار فرهنگ سترگ فارسی و اندیشه‌های حافظ  در قالب نشست و کارگاه‌های تخصصی ارایه خواهد شد.
 
نویدگویی به پیش‌بینی سرای میهمانان ویژه در این بخش نیز اشاره کرد و یادآور شد: این سرا  مخصوص میهمانان ویژه شامل حکما، نویسندگان و افراد فرهنگی است تا در این بخش از آن‌ها پذیرایی شود.
 
وی تاکید کرد: انتشار نشریه روزانه با عنوان اردیبهشت در یازده شماره نیز از دیگر برنامه‌های ما خواهد بود که با همکاری جمعی از روزنامه‌نگاران خبره حوزه کتاب انجام خواهد شد، همچنین کتاب یادمان فردوسی به مناسبت نمایشگاه کتاب چاپ می‌شود که به میهمانان این بخش اهدا می‌شود.
 
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 12 تا 22 اردیبهشت ماه امسال در مصلای امام خمینی (ره) برپا می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط