الحسینی در رابطه با نرمافزار میراث مشترک هند و پاک گفت: محتوای علمی این نرمافزار، متن کامل 49 عنوان کتاب (28 تصویری و 21 متنی) از آثار تاریخی بنام و مشهور خطه هندوستان و پاکستان به زبان فارسی، در موضوعاتی مانند کتابشناسی، ادبیات، تاریخ، فلسفه و جغرافیا، را تشکیل میدهد.
مدیر اداره ارتباطات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) به کتبی که در این نرم افزار به کار رفته است، اشاره کرد و تصریح کرد: مهابهاراتا، تحفة الفضلاء فى تراجم الكملاء، رامایانا و یادداشتهای طبی در نسخههای هند و پاک، از جمله کتابهایی است که این نرمافزار در اختیار پژوهشگران قرار میدهد. وی در ادامه در رابطه با نرمافزار میراث مشترک ایران و عراق گفت: متن كامل 56 عنوان كتاب در 120 جلد، از آثار منتشرشده درباره ایران و عراق به زبان فارسی، عربی، انگلیسی، کردی و پهلوی، محتوای علمی این نرمافزار را تشکیل میدهد.
الحسینی به موضوعات این نرم افزار اشاره کرد و افزود: موضوعات گوناگونی مانند علوم و معارف اسلامی، تاریخ اسلام، اهل بیت(ع)، مباحث فقهی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، شعر و ادبیات، اماکن مقدسه و عالمان اسلامی در این نرمافزار ارائه شده است.
مدیر اداره ارتباطات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) در رابطه با کتب به کار رفته در این نرمافزار بیان کرد: اسناد و گزارشات دولتی درباره عراق، بغداد در اسناد آرشیو عثمانی، پایاننامههای دفاعشده در دانشگاههای ایران با موضوع عراق، پیوندهای معنوی اصفهان و کربلا، مجموعه مقالات اولین همایش بینالمللی میراث مشترک ایران و عراق، حماسه حسینی در گستره ادبیات تطبیقی، شیعیان عراق پس از 2003م، المفصل فی تراجم الأعلام، یکصد سند از روابط ایران و عراق، فیض نجف، از جمله کتابهایی است که این نرمافزار در اختیار پژوهشگران قرار میدهد.
نظر شما