سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰
نیچه و شمایل ابرمرد در هنر معاصر

کتاب مصور «نیچه و شمایل ابرمرد در هنر معاصر» از سوی ستاک منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) متعاقب انتشار جهانیِ آراء و اندیشه‌های نیچه، خاصه مطرح‌شدن آموزه اَبَرانسان او در سال‌های پایانی قرن نوزدهم، جریان جدیدی در هنرهای تصویری با محوریتِ شمایل‌نگاری اَبَرمردان شکل گرفت که تا به امروز ادامه داشته است.

این نوع شمایل‌نگاری، برخلاف روالِ رایجِ عرضه آثار هنری، نه نزد گروهی معدود و در گوشه گالری‌ها و دانشگاه‌های هنر، بلکه در دل کالاهای فرهنگی و صنعتیِ عامه‌پسندی نظیر پوسترهای تبلیغاتی، مجلات ارزان‌قیمت، فیلم‌های اکشن و بازی‌های رایانه‌ای ارائه شده است؛ در این اثر، هشت قلمروِ شاخص از جریان هنری مذکور در هشت فصل مورد توجه قرار گرفته است: هنرهای تجسمیِ تبلیغاتی در آلمان و ایتالیای دهه‌های 30 و 40 میلادی، کاورِ آلبوم‌های موسیقی، کاورِ بازی‌های رایانه‌ای، تاریخِ مُصورِ هنر/ورزشِ پرورش اندام، پوسترها و کاورهای فیلم برای چهار ژانرِ سینمایی شامل: پِپلوم، اَبَرقهرمانی، کوماندویی و پساآخرالزمانی.

در هر فصل، ابتدا مقدمه کوتاهی در باب موضوع و تاریخچه آن قلمرو بعلاوه چهره‌های شاخص آن ذکر و سپس مجموعه‌ای از تصاویر مرتبط با موضوع به همراه مشخصات آنها آورده شده است.

کتاب مصور «نیچه و شمایل ابرمرد در هنر معاصر» به قلم دکتر عبدالحسن پیروز(استاد دانشگاه و نیچه‌شناس) در 238 صفحه، توسط انتشارات ستاک با بهای 30000 تومان وارد بازار نشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها