پژوهشگاه میراث میراث فرهنگی و گردشگری به تمامی دانشگاهها اعلام کرده که از رسالههایی با موضوع میراث فرهنگی حمایت میکند.
وی 95 درصد اسناد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری را مربوط به استانها دانست و تصریح کرد: مرکز اسناد متعلق به تمامی ادارات کل استانها است زیرا اساس کار کل سازمان بر مبنای پژوهش است.
عمرانی در ادامه به توجه پژوهشگاه به طرحهای گردشگری و بومگردی اشاره کرد و از اجرای پروژههای تحقیقاتی کانون اتومبیلرانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گردشگری زاگرس مرکزی در کرمانشاه و... در این حوزه خبر داد.
او گفت: هدف پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در حوزه بوم گردی احیا هنرهای سنتی و صیانت از میراث فرهنگی از طریق دایر کردن کارگاههای صنایع دستی در استانهای مختلف است.
عمرانی در ادامه به اقدامات صورت گرفته پژوهشگاه در زمینه اطلس باستانشناسی، زبانشناسی و مردمشناسی اشاره کرد و گفت: برای تکمیل اطلسها با استانها همکاری میکنیم.
وی با تأکید بر تکمیل اطلس باستانشناسی با وجود کمبود بودجه تصریح کرد: استانهای فارس و کرمان به صورت جدی در زمینه اطلس باستانشناسی فعال هستند و گروه باستانشناس آلمانی در کرمان چهار فصل با پژوهشگاه همکاری مشترک داشته است.
رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه به مکاتبات صورت گرفته این مرکز با دانشگاههای کشور در زمینه حمایت از رسالههای دکتری اشاره کرد و تصریح کرد: پژوهشگاه میراث میراث فرهنگی و گردشگری به تمامی دانشگاهها اعلام کرده که از رسالههایی با موضوع میراث فرهنگی حمایت میکند ولی متأسفانه با وجود مکاتبات صورت گرفته با دانشگاهها تا کنون پاسخ درستی از این مراکز دریافت نشده است.
نقش محوری پژوهشگاه در ثبت جهانی جنگلهای هیرکانی
سید مهدی موسوی کوهپر، رئیس هیئت مدیره انجمن باستانشناسی ایران نیز در ادامه با تبریک ثبت جنگلهای هیرکانی ایران در آثار طبیعی جهان تصریح کرد: پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کار علمی و پژوهشی این پروژه را انجام داده و در آن نقش محوری داشته است.
او در ادامه با اشاره به تکمیل اطلس باستانشناسی کشور گفت: تکمیل اطلس باستانشناسی ایران آرزوی من است که امیدوارم زودتر محقق شود.
نظر شما