محسن ابوالفتحی اظهار کرد: از بین بردن فاصلههای جغرافیایی و اینکه مردم در دوره شیوع بیماری کرونا توانستند در هر نقطه از ایران در خانه خود با کمترین هزینه کتاب بخرند، ارزشمند است.
وی افزود: بهعنوان اولین تجربه، مطمئنا کاستیها و آزمون و خطاهایی هم وجود داشت که میتواند برای هر رویدادی در ابتدای راه رخ دهد و که در دورههای بعد برطرف خواهند شد.
این ناشر تصریح کرد: از بین بردن مرزها و فاصلههای جغرافیایی و اینکه مردم در شرایط شیوع بیماری کرونا توانستند در هر نقطه از ایران در خانه خود با کمترین هزینه کتاب بخرند، ارزشمند است. ما در این نمایشگاه از نقاط دور و نزدیک، از رودان بندرعباس و راور کرمان تا عسلویه و بندر امام خمینی و بندر ماهشهر، خریدار کتاب داشتیم که این موضوع بسیار مهم است.
او با اشاره به استقبال بالای مخاطبان از نمایشگاه، گفت: نمایشگاه مجازی کتاب توانست دست سوءاستفادهکنندگان و به بیانی سارقان فرهنگی را کوتاه کند و تا حد زیادی جلوی جعل، تقلب و تخلف در حوزه کتاب را بگیرد. در این رویداد، مخاطب مستقیما با ناشر و تولیدکننده یک اثر در ارتباط بود.
محسن ابوالفتحی در پایان گفت: انتشارات دانشگاه مفید در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، 800 عنوان کتاب در زمینههای مختلف همچون فلسفه، دین، علوم سیاسی، حقوق، اقتصاد و علوم قرآنی عرضه کرد. حدود 12 عنوان از این آثار چاپ نخست بوده و در سال جاری منتشر شدهاند.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمن آغاز و تا دهم بهمن ماه در سامانه tehranbookfair.ir ادامه خواهد داشت.
نظر شما