دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
وصیت‌نامه و گفتار شهدا همیشه زنده، ساری و جاری است

اوحدی گفت: وصیت‌نامه شهدا و کلام و گفتار ایشان که همیشه زنده، ساری و جاری است، مصداق همان بشارت «یستبشرون بالذین یلحقو بهم» است که خداوند در قرآن درباره شهدا می‌فرماید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، سعید اوحدی؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، دوشنبه 18 مرداد به مناسبت روز خبرنگار در نشستی صمیمی با خبرنگاران و اهالی رسانه گفت‌وگو کرد.
 
اوحدی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک روز خبرنگار، گفت: تقارن آغازین روزهای محرم، سالگرد شهادت شهید محسن حججی که به‌عنوان روز بزرگداشت مدافعان حرم نامگذاری شده و گرامیداشت مقام خبرنگار، شاید از حکمت‌های الهی باشد که باید آن را به فال نیک گرفت.
 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه ضمن تسلیت فرارسیدن ایام محرم، قدرت انتخاب و اختیار را یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد انسان به‌عنوان اشرف مخلوقات در عالم خلقت خواند و افزود: خداوند پس از اینکه قدرت اختیار و انتخاب را به انسان عنایت کرد، تأکید می‌کند که ای انسان ما تو را به راه راست هدایت کردیم و راه را به ‌تو نشان دادیم، یا شکرگزار آن هستی یا ناسپاس.
 
وی با اشاره به حدیث «انا الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاة»، بیان کرد: این‌ها جزو علاماتی هستند که خداوند برای انتخاب مسیر درست در اختیار ما قرار داده است و هر کسی طبق این علامات دست به انتخاب بزند جاودان خواهد شد.
 
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به واقعه عاشورا و تقابل خیر مطلق و شر مطلق در برابر هم، گفت: در واقعه عاشورا در ظاهر لشکر عمر سعد پیروز شد، اما آنچه در تاریخ ماندگار می‌شود، حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران بزرگوار ایشان هستند، چراکه خود خداوند در قرآن فرمودند شهدا زنده و جاوید هستند.
 
وی افزود: وصیت‌نامه شهدا و کلام و گفتار ایشان هم که همیشه زنده، ساری و جاری است، مصداق همان بشارت «یستبشرون بالذین یلحقو بهم» است که خداوند در قرآن درباره شهدا می‌فرماید.
 
اوحدی با اشاره به ندای «هل من ناصر ینصرنی» به‌عنوان آخرین کلام حضرت سیدالشهدا(ع) در کربلا، اظهار کرد: حضرت اباعبدالله با وجود اینکه می‌دانست کسی دیگر همراه او نیست، اما باز این ندا را سرداد تا در طول تاریخ باقی بماند و هرکسی در هر زمانی تا به قیامت گره از کار کسی بگشاید به این ندای حضرت سیدالشهدا لبیک گفته است. اگر ما هم در بنیاد شهید و امور ایثارگران به دنبال گره‌گشایی از بهترین خلق هستیم، به امید توفیق لبیک به همین ندای حضرت اباعبدالله است.
 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از صحبت‌های خود، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای رسانه و خبرنگار، گفت: ما در کشور حدود 250 شهید، 50 جانباز و 5 آزاده خبرنگار داریم و اگر امروز برای بزرگداشت مقام این عزیزان اینجا جمع شده‌ایم، نه یک مراسم کلیشه‌ای بلکه برای تأکید بر جایگاه خطیر خبرنگاران و رسانه به‌ویژه در این برهه بسیار حساس تاریخی است.
 
وی با بیان اینکه ما امروز در یک جنگ نرم تمام عیار هستیم، ادامه داد: ویژگی جنگ نرم، آسیب‌محور بودن آن است. ما به کثرت شاهد هستیم که ارتش رسانه‌ای دشمن با تمام قوا در میدان حاضر شده، مشکلات ریز و درشت کشور را پیدا می‌کند و آن را برجسته می‌کند. نمونه آن را هم در روزهای اول شیوع کرونا شاهد بودیم که کمبودها را با ضریب بالایی اعلام می‌کردند و سعی داشتند مردم را به جان یکدیگر بیندازند.
 
اوحدی افزود: جنگ نرم برخلاف جنگ سخت یک حرکت بسیار پیچیده است که مرز مشخصی ندارد و در این حرکت رسانه در صف اول خط مقدم است. لذا رسالتی که شما خبرنگاران عزیز و اهالی رسانه دارید، بسیار سخت و سنگین است و به‌ویژه در شرایط بسیار حساس و خطیر امروز، نقش خبرنگار زمان‌شناسی، هوشیار و هوشمند بودن، شناخت شرایط و صدق در کلام است.

غلامعلی افشار؛ پدر شهید خبرنگار «علیرضا افشار»، محمدرضا نوروزپور؛ مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا)، علی متقیان؛ مدیرعامل ایسنا، مهدی شفیعی؛ مدیرمسئول روزنامه ایران، جعفر عزیزی؛ سردبیر سرویس اجتماعی سازمان صدا و سیما، علیرضا شیروی؛ مدیرکل مطبوعات خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از میهمانان این نشست هم ضمن تبریک روز خبرنگار، انتشار اخبار حوزه ایثار و شهادت و کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را افتخار خواندند.
 
در پایان این مراسم از خبرنگاران و مدیران رسانه‌های مختلف که در تهیه و انتشار اخبار حوزه ایثار و شهادت همکاری داشتند، تقدیر شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها