کتاب «بیستون عشق» با به رسمیت شناختن تجربه زیسته زنان مشارکتکننده در فعالیتهای داوطلبانه کمکرسانی به جبههها، روایتهایشان را از طریق مصاحبه با 107 زن از مناطق مختلف کشور گردآوری و مورد تحلیل قرار داده تا به مطالعه چرایی و چگونگی مشارکت اجتماعی آنان بپردازد.
تحلیل جامعهشناختی کنشگری زنان در جنگ عراق ـ ایران از موضوعاتی است که کمتر مورد پژوهش میدانی قرار گرفته است. گذشت ایام و ورود به سالمندی یا از دسترفتن کنشگران و مهمتر از آن، غفلت از نقش اجتماعی زنان در این برهه، کاوشهای روشمندی را ایجاب میکند.
این کتاب پژوهشی با به رسمیت شناختن تجربه زیسته زنان مشارکتکننده در فعالیتهای داوطلبانه کمکرسانی به جبههها، روایتهایشان را از طریق مصاحبه با 107 زن از مناطق مختلف کشور گردآوری و مورد تحلیل قرار داده تا به مطالعه چرایی و چگونگی مشارکت اجتماعی آنان بپردازد.
کتاب به معرفی انواع فعالیتهای داوطلبانه، ابعاد و ماهیت سازمان کار کمکرسانی و پشتیبانی و نیز ابعاد میدان اجتماعی بروز کنش میپردازد. یافتهها و تحلیلهای کتاب دربردارنده نکاتی در ابعاد فرهنگی اجتماعی زندگی گروه بزرگی از زنان در دهه 60 است و برای خوانندگان علاقهمند به مطالعات زنان، جامعهشناسی جنگ و مصائب جمعی و نیز تاریخ شفاهی معاصر قابل تأمل خواهد بود.
کتاب «بیستون عشق» در 350 صفحه از سوی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی راهی بازار نشر شده است.
نظر شما