وی ادامه داد: اولین نکتهای که به آن رسیدیم، این بود که قرار شد در این پرونده جامعه روحانیت و زندگی طلبهها را به مخاطب عمومی بشناسانیم و از شکلگیری یک فضای درون حوزوی پرهیز کنیم چون معتقدیم متأسفانه ابعاد و لایههای مختلف طلبگی و روحانیت خیلی ناقص و کاریکاتوروار به مخاطب عرضه شده است و عموماً دیالوگی بین مردم و آن ماهیت طلبگی شکل نگرفته و فقط نمودهای بیرونی حوزه و روحانیت با مردم مواجه داشته است که خیلی وقتها سویه انتقادی هم داشته است.
شریفی تصریح کرد: کمتر کسی از مردم عادی در خانواده و اقوام خود روحانی دارد و پیش آمده فکر کند طلبهها چی هستند؟ چه میشود که یک فرد طلبه میشود؟ قدمت تاریخی حوزه علمی چقدر است؟ خیلیها فکر میکنند در زمان جمهوری اسلامی و 40 سال اخیر حوزه شکل گرفته و حواسشان نیست که قدمت تحصیلات علمی در ایران و سرزمینهای اسلامی با حوزه بوده است.
دبیر آخرین پرونده ماهنامه «سه نقطه» با موضوع سبک زندگی طلبگی، یادآور شد: ما در این پرونده ابعاد مختلف این زیست را از لباس روحانیت، دایره واژگان، کتابها و درسها، سبک زندگی تا سبک ازدواج را مورد توجه قرار دادیم تا تصویری از حوزه و روحانیت در ذهن مخاطب ایجاد کنیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه ماهیت مطالب این مجله در عین حال که یک واقعیت را بررسی میکند، یک نگاه طنازانه به همراه مقداری فانتزی است، گفت: برای این پرونده از نویسنده و طلاب کمک گرفتیم و افرادی که در این شماره اعم از آقا، خانم، شاعر، داستاننویس و مقالهنویس همه از بین طلاب انتخاب شدند.
یادآوری میشود، ماهنامه «سه نقطه» متعلق به بخش خصوصی است و تلاش میکند مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی ایران را با یک نگاه مکتوب، طنز و جدی به مخاطب ارائه کند و دو سال است که این فعالیت را انجام میدهد.
نظر شما