در آیین افتتاح این مجموعه فرهنگی، علاوه بر برگزاری جشن امضای کتابهای «فیضبوک» و «زلالود»، تعدادی از حاضرین به شعرخوانی نیز پرداختند.
مدیرعامل موسسه «کتابشهر ایران» گفت: این محل به نوعی پاتوق فرهنگی و هنری به شمار میرود که قرار است خدمات مختلفی از قبیل امور تفریحی، محصولات فرهنگی و خوراک سالم فکری را به مشتریان ارائه دهد.
علی اسماعیلی با تاکید بر اینکه کتاب و کتابفروشی درآمد چندانی ندارد، افزود: ما در مجموعه کتابشهر فقط زیرساخت را آماده میکنیم و زنجیرهای بودن هم صرفا به دلیل افزایش همافزایی است، به عبارتی رویکرد ما صرفا فرهنگی است و نه درآمدزایی.
در شهر تبریز حداقل به ۱۰ مجموعه «کتابشهر» نیاز داریم
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی هم در مراسم افتتاح این مجموعه فاخر فرهنگی گفت: برای شهر تبریز و استان آذربایجانشرقی فقط یک «کتابشهر» کافی نیست، افزود: در تبریز حداقل به ۱۰ مجموعه «کتابشهر» نیاز داریم.
حجتالاسلام حسن شعبانی ادامه داد: تبریز نیازمند چنین مجموعههای فرهنگی است و افتتاح این مجموعه نقطه آغاز خوبی است ولی باید همچنان تداوم داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه 20 درصد از عایدی این مجموعه وقف امام رضا (ع) میشود، گفت: «کتابشهر» تبریز یک پاتوق فرهنگی است و ما اهداف اقتصادی برای آن متصور نیستیم، بلکه دنبال کارهای فرهنگی و اشاعه فرهنگ کتابخوانی در شهر هستیم.
شعبانی با تاکید بر اینکه هر چه در زمینه کتاب سرمایهگذاری کنیم کافی نیست، گفت: جوانان با هر فکر و اندیشهای در مجموعه کتابشهر تبریز میتوانند با همدیگر به بحث و گفتگوی فرهنگی و کلامی بپردازند.
فروشگاه «کتابشهر تبریز» هشتمین شعبه و بزرگترین فروشگاه زنجیرهای عرضه کتاب و محصولات فرهنگی مجموعه کتابشهر ایران است که مساحتی بالغ بر ۲۷۰ مترمربع دارد.
در این فروشگاه دارای بیش از 10 هزار عنوان کتاب در بخشهای مختلف کودک و نوجوان، لوازمالتحریر، هدایای فرهنگی و بازیهای فکری کودک، نوجوان و بزرگسال است.
همچنین این فروشگاه فضایی بهعنوان پاتوق برای برگزاری رویدادها و گردهماییها و جریانسازی فرهنگی و تبادل نظر اهالی ادب و فکر در نظر گرفته شده است و در کنار آن نیز خدمات مشاوره رایگان تحصیلی، ازدواج، سبک زندگی و... نیز ارائه خواهد شد.
نظر شما