مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در این جلسه دفاعیه با اشاره به توانمندیهای فرهنگی و ادبی شهر سنندج اظهار کرد: پیشینه تاریخی کتاب در کردستان و شهر سنندج بسیار زیاد است و وجود علما، بزرگان، اندیشمندان و نویسندگان نامدار نشان میدهد که این شهر ظرفیت کسب عنوان پایتخت کتاب ایران را دارد.
عبیدالله رستمی افزود: استان کردستان به دلیل پتانسیل بالای وجود شاعران ونویسندگانی که از دیرباز در این دیار زیستهاند، منابع ادبی بسیار غنی و قوی دارد و سطح مطالعه و برگزاری جشنوارههای ادبی و کتابخوانی نیز رکورد بسیار قابل چشمگیری داشته است.
وی با اشاره به طرحهای اجرا شده مسئولان فرهنگی استان در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی عنوان کرد: توزیع کتاب در مناطق حاشیهنشین، اجرای طرح هر شهروند یک کتاب، اهدای کتاب به نهادها و موسسات فرهنگی، اهدای کتاب به کتابخانه مدارس، اجرای طرحهای فرهنگی با موضوع کتاب، برگزاری مسابقات کتابخوانی و ... از جمله طرحهایی هستند که به صورت متوالی و مستمر در سطح استان و به ویزه شهر سنندج برگزار شده اند و مورد استقبال و حمایت واقع شدهاند.
سیدانور رشیدی شهردار سنندج نیز از آمادگی مجموعه شهرداری برای ترویج و گسترش فرهنگ کتابخوانی در سطح شهر سنندج خبر داد و گفت: تلاش میکنیم حال خوش زندگی با کتاب در قالبهای فرهنگی، هنری، معماری و اجتماعی بیش از پیش در جامعه گسترش یابد.
شهر سنندج از استان کردستان که چندی پیش به عنوان یکی از ۳۶ شهر حاضر در مرحله نیمه نهایی هفتمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران معرفی شده بود، امروز به مرحله فینال این طرح راه یافت. اوز، نجفآباد، بم و سمنان چهار شهر دیگر حاضر در مرحله نهایی این رقابت هستند.
نظر شما