کتاب «زندگی در روزهای قرمز» اثر محسن باقری اصل، سهشنبه 19 بهمنماه مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست نقد و بررسی کتاب «زندگی در روزهای قرمز»، ششمین نشست از سلسله نشستهای عصرانه کتاب، سهشنبه 19 بهمنماه 1400 با حضور محسن باقری اصل؛ نویسنده کتاب و علیالله سلیمی؛ نویسنده، منتقد ادبی و روزنامهنگار در اندیشکده هنر و رسانه مرکز مطالعات راهبردی ژرفا برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند از ساعت 15 تا 16 این نشست را بهصورت زنده از طریق آپارات به نشانی JSRC.IR دنبال کنند.
معاون حقوقی امور مجلس و استانهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نوشت: «با گسترش فضای دیجیتال، استانها میتوانند از ظرفیت رسانهها و شبکههای اجتماعی برای ترویج کتابخوانی استفاده کنند.»
بهمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با حضور مسئولان جهاد دانشگاهی از سایت «باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران» رونمایی میکند.
انتشارات کتاب جمکران هم بهمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی تصمیم گرفت تا به همراه جمعی از مؤلفین آثار خود به پویش ایران همدل بپیوندد. در همین راستا برخی از نویسندگان آثار کتاب جمکران با پیشنهاد صرف حقالتألیف چاپ بعدی آثار خود برای کمک به مظلومان غزه و لبنان در این کار خیر سهیم شدند.
انتشارات نمایش به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برنامههای متنوعی را اعلام کرد که شامل برگزاری نمایشگاه تخصصی کتاب تئاتر و اهدای کتاب به کتابخانههای تئاتری میشود.
هشتمین نشست هماندیشی کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری با عنوان «روایت تصویرگران ایرانی از نمایشگاه کتاب کودک بولونیا» به بررسی ویژگیهای جایزه بولونیا میپردازد.
«دلبافته» زندگی شخصی و نظامی حسین پورجعفری را با تکیه بر خاطرات او بازخوانی کند. خاطراتی که بخشی از آن با خاطرات حاج قاسم سلیمانی پیوند میخورد و سایه رفاقتی چندین و چند ساله بر آن سنگینی میکند. رفاقتی که از جنس رفاقتهای اصیل و مثالزدنی، رفاقتی که تا شهادت هر دوی آنها، آنهم در یک زمان و یک مکان پیش میرود.
سرویس هنر خبرگزاری کتاب ایران، هفته گذشته چندین گزارش، خبر و مصاحبه داشته که در این گزارش، چندی از مهمترینهای این اخبار بازگو میشود. اخبار این هفته گزیدهای از گفتوگو با هنرمندان و تا کتابهای تازه در زمینه هنر است.
هادی خانیکی بیان کرد: مساله ایران بسیار مهم است و برای کسی که دغدغهاش ایران است این مساله را برجستهتر میکند. در آخرین پیمایشی که در بررسی، نگرشها و ارزشها انجام گرفته است «بالاترین نقطه وفاق در ایران، ایران است»
وحید آقاپور گفت: بهعنوان کسی که از کودکی با کتاب مانوس شدهام، فکر میکنم هیچ چیزی برای تشویق به مطالعه، بهتر و موثرتر از اینکه فرزندان، پدر و مادر خودشان را در حال مطالعه ببینند؛ نیست. اگر والدین دغدغه مطالعه و کتاب خواندن داشته باشند، فرزندان، این رفتار نهادینه شده را در محیط خانه میبینند و برای آنها هم جا افتاده میشود.
در این رمان، احتمالات پر رنگتر از واقعیتها هستند و نویسنده به دنبال خلق دنیایی است که در آنها زندگیهای پیدرپی و تهی متعددی از یک شخص جریان مییابد از ژاکی که در کودکی میخواهد پادشاه یا پاپ شود و در بزرگسالی بوکسور، شیمیدان و بازیگر میشود.
نظر شما