هرمزگان- رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان از راهاندازی کتابخانه کسب و کار تخصصی در این مرکز خبرداد.
علیرضا نصیری ادامه داد: این کتابخانه با رویکرد دسترسی بدون محدودیت و بدون مناسبات اداری در سالن ورودی و طبقه همکف این مرکز قرار دارد تا همگان به کتابهایی که دوست دارند مطالعه کنند بدون کمترین مشکلی دسترسی داشته باشند.
این مولف و مترجم هرمزگانی افزود: برای مطالعه در محل کتابخانه، مبلمان وجود دارد و همکاران نیز روزانه کتاب به دفاتر خود میبرند و در اوقات فراغت به مطالعه میپردازند و درپایان وقت کاری در کتابخانه قرار میدهند.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: از آثار تخصصی مولفان هرمزگان نیز در حد توان و بضاعت مالی، پشتیبانی میکنیم. همچنین لیستی از کتابهای مورد نیازمان به تعداد حدود ۱۰۰ عنوان اثر تخصصی تهیه کردهایم تا خریداری و به خزانه کتابخانه اضافه شود.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان همچنین گفت: نشست کتابخوان ماهیانه نیز در این مکان برگزار میشود و اهالی مطالعه در این نشست، آخرین اثری که خوانده یا در حال مطالعه هستند را معرفی میکنند.
وی در ادامه گفت: از شرکتهای خلاق، فناور، نوآور و ایدههای نو در همه حوزهها مخصوصا حوزه کتاب استقبال میکنیم و با توجه با قرار داد بازی که با شرکت صنعتی فولاد هرمزگان و صبا فولاد منعقد کردهایم، این صنایع بدون محدودیت و با کمترین تشریفات، اعتبارات بدون سقفی را به شرکتهای نوآور که بتوانند برای صنایع کار انجام بدهند، پرداخت میکنند.
این مقام مسئول با اشاره به عملکرد بسیار قابل قبول شرکتهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری هرمزگان، در گستره استانی، ملی و فراملی گفت: شرکت فناوری خلیج فارس در زمینه هوش مصنوعی با ساخت ویلچر هوشمند توانست در رویداد فناورانه کشور برزیل رتبه اول کسب کند و این عنوان موجب شد که فرودگاه بینالمللی مسافربری زوریخ سوئیس با آن قرارداد همکاری امضا کند. از دیگر فعالیتهای این شرکت، هوشمند سازی رباط سُرنا و تلاش برای ساخت خودرو خودران است.
نصیری اضافه کرد: در حوزه کتاب نیز، شرکت جامُش با هدف جمعآوری کتابها و کاغذهای باطله، به منظور جلوگیری از قطع درختان و حفاظت از جنگلها برنامههای «تور کاغذ تکانی» برگزار میکند و ضمن جمعآوری کتابها و کاغذهای باطله، به اهدا کنندگان، الماس سبز(کتاب)، هدیه می دهد. این ایده کار مردم در زمینه پسماند بسیار را راحت کرده است.
او اضافه کرد: تلاش میکنیم سند علم و فناوری و نوآوری استان را بنویسیم زیرا نقشه راهی نداریم که ذیل آمایش سرزمینی برنامه اجرایی داشته باشیم.
هر ماه یک نشست گفتوگو محور تحت عنوان: دوشنبههای فناوری داریم که با حضور جامعه نخبگانی در خصوص برنامههای فناور محور بحث و تبادل نظر میکنیم که اگر مشکلات زیرساختی مان با طرح استفاده از ساختمانهای بلااستفاده ادارات مرتفع شود، جهش تولید بسیار خوبی در زمینه دانش بنیان میتوانیم داشته باشیم.
پارک علم و فناوری استان هرمزگان به منظور ایجاد زیرساخت های مناسب در راستای توسعه علم و فناوری و تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی دانش آموختگان استان و ایجاد شبکه فناوری بین صنعت و دانشگاه از طریق ارائه خدمات متناسب در هر حوزه، در ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ شکل گرفت و فعالیت رسمی خود را از دی ماه همان سال آغاز کرد. ضمنا علاوه به مرکز هرمزگان در بندرعباس، پارک علم و فناوری در دانشگاه هرمزگان، شهرستان میناب و شهرستان قشم وجود دارد و به زودی در غرب استان مرکز دیگری در بندرلنگه راه اندازی میشود.
نظر شما