سید شمسالدین موسوی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان کتاب را یکی از محتواهای اثرگذار در گفتمانسازی و جریانسازی در حوزههای مختلف به ویژه بحث مهم دفاع مقدس عنوان کرد و اظهار داشت: جامعه امروز تشنه مطالعه، کتاب و ترویج و تقویت فرهنگ کتابخوانی است و این مهم باید به عنوان یک فرهنگ عمومی در بین مردم نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از ضرورتهای مهم و پیش نیازهای اساسی جامعه تقویت و ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت است، اضافه کرد: اهالی فرهنگ و به ویژه نویسندگان نقش مهم و تعیین کنندهای در این راستا دارند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به سیاستهای حمایتی این اداره کل در چاپ کتابهای موضوعی دفاع مقدس بیان کرد: تاکنون ۱۵ عنوان کتاب و تاریخ شفاهی توسط فرماندهان ارتش، سپاه و ناجا با حمایت این اداره کل منتشر و روانه بازار چاپ شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دو کتاب با موضوع فرماندهان ارتشی نیز در دست نگارش است، اضافه کرد: ادبیات دفاع مقدس به تعبیری ادبیات پایداری غنا و شور، نشاط و بالندگی را در خود جای داده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان زنجان با دعوت از نویسندگان استان برای فعالیت در حوزه نگارش خاطرات رزمندگان و شهدای دفاع مقدس گفت: این جریان فکری موجب فعال شدن زمینههای فرهنگی و هنری و الگو سازی در بطن جامعه میشود.
وی با اشاره به وجود بیش از ۷ هزار جانباز و ۳۵۳۵ شهید در استان زنجان افزود: خاطرات هریک از این عزیزان ناگفتههایی از دفاع مقدس است که موجب آشنایی نسل جدید با این فرهنگ غنی خواهد شد.
جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
نظر شما