محمد رضاخانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان اظهار کرد: با توجه به ظرفیت سنجی که در کتابخانههای عمومی انجام شده است؛ دورههای آموزشی متنوعی به میزبانی این مراکز برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی حافظ خوانی و جلسات شرح مثنوی معنوی بیان کرد: خوشبختانه این جلسات ادبی از مخاطبان ویژهای برخوردار بوده و با استقبال مواجه میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان همچنین از برگزاری جلسات آموزشی داستاننویسی مقدماتی خبر داد و گفت: این جلسات روزهای شنبه در کتابخانه شیخ عبدالکریم زنجانی که در یکی از مناطق محروم واقع شده برگزار میشود.
رضاخانی با اشاره به مباحث این جلسات آموزشی گفت: مباحث نظری پیرامون تحلیل و شناخت عناصر داستان و آشنایی با مبانی، ساختار و تکنیکهای آن و بخش تمارین عملی بررسی و نقد دست نوشتههای اعضای کارگاه و تقویت توان نویسندگی هنرجویان از جمله موضوعات آموزشی این کارگاههاست.
وی با بیان اینکه رویکرد جدید کتابخانههای عمومی خانواده محور کردن آنهاست، افزود: در همین راستا برنامههای ویژهای برای اعضای کودک و نوجوان و والدین آنها اجرا میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان گفت: در این جلسات که در روزهای پنجشنبه برگزار میشود، موضوعات روانشناختی به حاضرین آموزش داده میشود.
وی تصریح کرد: اصول فرزندپروری، بهبود رابطه والد فرزند و آموزشی بازی مادر و کودک از مباحثی است که در این کارگاه آموزش داده میشود.
رضاخانی ایجاد کتابخانه ویژه کودک را از اولویتهای این اداره کل عنوان کرد و گفت: بازطراحی کتابخانه روزبه برای راه اندازی نخستین کتابخانه مستقل مادر و کودک در زنجان برای ارائه خدمات ویژه به مادران و کودکان در حال انجام است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان زنجان با اشاره به اینکه ۱۸ کتابخانه مشارکتی و ۸۴ کتابخانه نهادی در استان داریم گفت: کتابخانه یک مرکز امن اجتماعی است که بیش از ۶۰ خدمت در آن انجام میشود.
نظر شما