به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «ربات پرنده را دوست دارم» جلد دوم و در ادامه کتاب «پرواز با پاراموتور را دوست دارم» است که در سال ۱۳۹۶ در ۱۵۶ صفحه، از سوی انتشارات کتاب جمکران به چاپ رسیده بود.
این اثر بامحوریتِ دغدغهمندیهای یک نوجوان در مسیر زندگی پرحادثهاش، کشمکشها با خود، دوستان و محیط پیرامونش، درماندگیها و چارهاندیشیها، سختیها، موانع و قدرت مقابله با آنها نوشته شده است.
«پرواز با پاراموتور را دوست دارم»، روایت عباس، پسر نوجوانی بود که در تعمیرگاه اتومبیل کار میکرد و رویای پرواز با پاراموتور را داشت و برای رسیدن به آن تلاش میکرد تا اینکه شرایط، او را با انتخابهای بزرگتری محک زد…! کتاب «ربات پرنده را دوست دارم» در ادامه همانماجراهاست و حول محور رویای پرواز و بلندپروازیهای چند نوجوان است؛ پر از تعلیق، ماجراجویی و رویارویی با اتفاقات و موقعیتهای گوناگون و جدید است که لحظهای نمیتوان کتاب را زمین گذاشت و از خواندنش غافل شد.
نویسنده با به کارگیری عناصر مهم داستانی و نثری روان و قابل فهم، زندگی پر از پستی و بلندیِ عباس، شخصیت اصلی رمان را به تصویر میکشد و به نقاط ضعف و قوت او و نحوه بروز آنها در موقعیتهای مختلفی که عباس با آنها روبه میشود، اشاره میکند.
نویسنده همچنین با قلمی هنرمندانه و زیرکانه به خصوصیات بارز دوران نوجوانی مانند: کنجکاوی، سرکشی، آرمانگرایی، پرخاشگری بالا و رفتارهای پرخطر، میل به ابراز وجود، اعتقاد به مهم بودن، تلاش برای اثبات خود، جستوجوگری هویت مستقل، تفکر انتزاعی، طغیان هیجانات ناپایدار و… اشاره کرده و در روند داستان، آنها را در شخصیتهای مختلف رمان نمایش میدهد.
این رمان برای گروه سنی نوجوان (ج و د) نوشته شده و مناسب برای سنین متوسطه دوم است.
گفتنی است چندی پیش در جشنواره بینالمللی اشراق، علی آرمین، نویسنده کتاب «پرواز با پاراموتور را دوست دارم» به عنوان نویسنده برگزیده انتخاب شد و همچنین این کتاب از سوی کتابنامه رشد آموزش و پرورش نیز به تأیید رسیده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
مهندس من را خواست. رفتم دفترش. با ابروهای بور و کمپشتش اخم کرده بود. کمتر پیش میآمد که اخم کند. یک دستش را گذاشته بود روی دهانش، به نقطهای خیره شده بود و با انگشتهای دست دیگرش روی میز ریتم گرفته بود. ژستی که گرفته بود، یک چیزی بود شبیه آژیر قرمز؛ با این حال انگار هنوز دقیقاً تصمیم نگرفته بود چه بگوید یا چه کار کند. حس میکردم خیلی جو سنگین است و گزارشهای بدی بهش رسیده است. بالاخره نگاهش را به طرف من چرخاند.
خب، تعریف کن ناصر. جریان عباس با تو چیه؟
جا خورده بودم. آب دهانم را قورت دادم. نباید کم میآوردم یا کاری میکردم که مهندس احساس کند همهچیز گردن من است. دو دستم را مثل کسی که دعا میکند، آوردم بالا.
هیچی مهندس. مگه کسی چیزی گفته؟
کتاب «ربات پرنده را دوست دارم» به قلم علی آرمین با تصویرگری سمیه رحمتیخواه در ۲۷۰ صفحه و به بهای ۱۴۸ هزار تومان به کوشش انتشارات کتاب جمکران به چاپ رسیده و روانه بازار نشر شده است.
نظر شما