علی اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان اظهار کرد: در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان ثبت نام کلاسهای تابستانی در ۲۵ کانون فرهنگی و تربیتی آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ سالن و فضای ورزشی، ۱۴ پژوهشسرا، ۱۴ مرکز مشاوره و ۱۴ دارالقرآن در استان آماده ارائه خدمات در ایام تابستان هستند، اضافه کرد: ثبتنام دانشآموزان در این کلاسها تا هفته نخست تیرماه انجام خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به رشتههای آموزشی در نظر گرفته شده برای ایام تابستان بیان کرد: برنامههای اوقات فراغت دانش آموزان در ۶ ساحت تعلیم و تربیت شامل فعالیتهای ورزشی، کلاسهای علمی، مهارتی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی پیشبینی شده است.
اسماعیلی به برخی از کلاسهای در نظر گرفته شده برای غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان افزود: کلاسهای نویسندگی، گویندگی، سرایش شعر، فوتوشاپ، کلاسهای آموزشی در حوزه ورزش از جمله برنامههایی است که طی ایام تابستان اجرایی میشود.
وی ادامه داد: امسال همچنین برنامه کافه «گفتوگو» ویژه دختران با محوریت یکی از کانونهای فرهنگی تربیتی اجرایی خواهد شد و پنج مدرسه مخصوص برای دختران با محیط کاملاً دخترانه برنامه های متنوع اجتماعی را اجرا خواهند کرد.
اسماعیلی با اشاره به تدارک برگزاری اردوهای یک روزه و ۲ روزه برای تمامی دانش آموزان، افزود: این اردوها به صورت کارویژه برنامهریزی شده است و سال گذشته ۷۴۴ دانشآموز آسیب پذیر در یکی از این اردوها شرکت کردند.
وی اعزام ۲۰۰ دانش آموز زیارت اولی به مشهد مقدس، و اعزام یک هزار دانش آموز دختر و پسر به اردوهای راهیان نور را از جمله برنامههای غنی سازی اوقات فراغت برگزار شده در سال گذشته برای دانش آموزان بیان کرد و گفت: امسال نیز اردوهای یک روزه برای ۱۰ هزار دانش آموز در اردوگاه امام خمینی زنجان و شهید بهشتی سجاس پیش بینی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۱۹ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۲۳۸ مدرسه استان مشغول به تحصیل هستند، گفت: پیشبینیها به نحوی نجام شده است که همه دانشآموزان از کلاسهای تابستانی برخوردار شوند.
نظر شما