سه‌شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
احترام نظامی خلبان نیروی هوایی ارتش به همسرش

حسینعلی ذوالفقاری، خلبان آزاده نیروی هوایی ارتش در مراسم رونمایی کتاب «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به همسرش ادای احترام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ در رونمایی کتاب «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» که دوشنبه دوم مهرماه در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد خلبان حسینعلی ذوالفقاری به همسرش ادای احترام کرد. این حرکت خلبان ارتش مورد تشویق حاضران در جلسه قرار گرفت.

حسینعلی ذوالفقاری متولد ۱۳۳۰ است که پس از ورود به نیروی هوایی، برای آموزش به آمریکا اعزام شد و پس از بازگشت به ایران، هواپیمای فانتوم را برای پرواز انتخاب کرد. ذوالفقاری یکی از خلبانان پایگاه سوم شکاری همدان بود که در دوران خدمت خود با خلبانان و اسطوره‌هایی چون قاسم پورگلچین، محمود اسکندری، داریوش ندیمی، فرج‌الله برات‌پور، جلیل پوررضایی و… همراه و هم‌نفس بوده است. او از چهره‌هایی چون شهید مصطفی چمران، شهید احمد کشوری و ابوالحسن بنی‌صدر نیز خاطراتی دارد.

احترام نظامی خلبان نیروی هوایی ارتش به همسرش

این‌خلبان پس از پیروزی‌های مراحل مختلف که به‌مرور باعث آزادسازی خرمشهر شدند، در روز ۱۸ اردیبهشت یعنی یک‌روز پس از بمباران موفق پل استراتژیک و شناور عراق روی اروندرود توسط محمود اسکندری، در ماموریت بمباران ۴ کیلومتر از جاده عقب‌نشینی نیروهای دشمن در جاده جفیر-طلاییه، مورد اصابت پدافند زمین به هوا قرار گرفت و با محمدعلی اعظمی خلبان کابین عقب خود به‌طور ناگهانی از هواپیما خارج شد و به اسارت دشمن درآمد. او با تحمل بیش از ۸ سال اسارت و بودن در جمع اسرای مفقودالاثر، شهریور ۱۳۶۹ به میهن بازگشت.
ذوالفقاری از بازگشت از دوران اسارت، در قامت خلبان مسافربری به خدمت پرداخت و چندسال پیش بازنشسته شد.

خاطرات امیر آزاده خلبان ذوالفقاری در «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» در ۹ فصل تدوین شده‌اند که عناوین‌شان به این‌ترتیب است: «اتاق بازجویی و آن‌زن نامحترم»، «در ایران اجکت نداریم!»، «پشت پیکر شهدا پناه گرفته‌ایم!»، «مبارزه با دیوارهای زندان»، «شیر حلال!»، «رقص باله فانتوم‌ها بین دره‌ها»، «رویای آن‌بانوی روی‌پوشیده»، «نقشه فرار» و «برنمی‌گردید، زنده بمانید و بپرید بیرون!». این‌کتاب با ۲۳۶ صفحه و شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه منتشر شده است.

جلسه رونمایی این کتاب را در دو گزارش «مصطفی چمران را از محاصره کومله نجات دادم» و «رستم دستان ایران امروز خلبانان جنگ هستند» می‌توانید بخوانید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط