سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
بیش از ۶۰۰ عنوان کتاب به دبیرخانه جایزه رسیده است

دکتر محسن پرویز با بیان این‌که در این دوره بیش از ۴۰ درصد افزایش تعداد عناوین را داریم، اظهار کرد: کتاب‌های ارسالی در پنج گروه، گروه نظامی امنیتی، گروه حقوقی و بین‌الملل، گروه اجتماعی اقتصادی، گروه سیاسی تاریخی، گروه فرهنگی و ادبی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ دکتر محسن پرویز، دبیر علمی سومین دوره دوسالانه انتخاب آثار پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت، با اشاره به تعیین سرداوران جایزه شهید سلیمانی گفت: در این دوره علاوه بر پنج گروهی که در دو دوره گذشته داشته‌ایم و پژوهش‌ها را در این پنج گروه بررسی می‌کردیم، دو گروه دیگر یعنی مجلات، فصلنامه‌ها و مقالات و گروه رساله‌های دکتری به طور مستقل اضافه شده است و آثار به شکل جدی‌تری بررسی می‌شوند.

وی با بیان این‌که در این دوره بیش از ۴۰ درصد افزایش تعداد عناوین را داریم، اظهار کرد: کتاب‌های ارسالی در پنج گروه، گروه نظامی امنیتی، گروه حقوقی و بین‌الملل، گروه اجتماعی اقتصادی، گروه سیاسی تاریخی، گروه فرهنگی و ادبی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

پرویز با اظهار به این‌که بیش از ۶۰۰ عنوان کتاب به دبیرخانه رسیده است که در این گروه‌ها تقسیم‌بندی شده است، گفت: کتاب‌ها برای ارزیابی و بررسی در اختیار داوران قرار گرفته است و ان‌شاءالله در روند داوری نهایتاً تلاش می‌شود تا اوایل آذرماه داوری به سرانجام برسد و برای مراسم اختتامیه آماده خواهیم شد.

وی به رساله‌های دکتری اشاره و اظهار کرد: رساله‌های دکتری مرتبط با حوزه پژوهش با موضوعات نه‌گانه‌ای که در فراخوان جایزه شهید سلیمانی داده شده است، مورد بررسی قرار می‌گرفتند.

دبیر علمی سومین دوره دوسالانه انتخاب آثار پژوهشی دفاع مقدس و مقاومت افزود: مجلات، فصلنامه‌ها و مقالات نیز از دیگر گروه‌هایی هستند که توسط گروه‌های داوری مورد بررسی قرار خواهند گرفت. در این دوره، با وجود این‌که برای اولین بار فراخوان مقالات پژوهشی را در جایزه شهید سلیمانی داشته‌ایم اما با استقبال بی‌نظیر پژوهشگران روبه‌رو شدیم و این بسیار امیدوارکننده است.

وی با اشاره به این‌که سرگروه‌های داوری مشخص شده‌اند، متذکر شد: سرداوران و داوران افرادی هستند که در حوزه‌های مربوطه تبحر و تجربه در داوری دارند و ما امیدواریم که کارشان را به نحو احسنت انجام دهند.

پرویز درباره نحوه داوری آثار یادآور شد: روال مرسوم ما به این صورت است که هر اثری برای اینکه به داوری مرحله پایانی راه پیدا کند باید حداقل دو نظر مثبت داوران را داشته باشد و آثاری که به مرحله نهایی برسند، همه داوران آن‌ها را خواهند خواند. همچنین در هر گروه، حداقل سه داور خواهیم داشت و تجمیع نظرات داوران توسط سرگروه انجام می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط