داوود امیریان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه، اغراق یکی از عوامل اصلی داستان و طنز است و جهان داستان اغراق است و افرادی هنرمند هستند که حتماً از اغراق استفاده کنند.
این نویسنده و فیلمنامه نویس گفت: حماسه اگر غلو و بزرگنمایی نداشته باشد لذتی ندارد. اغراق گوییها و تضاد بین واقعیت موجود که گرتهای از واقعیت دارد ولی واقعیت نیست و افسانه است به دل مینشیند.
وی افزود: موضوع دیگر در نوشتن طنز این است که جهانی باید فکر کنیم بومی بنویسیم و نباید فکر کنیم فضای داستان باید همیشه غربی و توریستی باشد بلکه باید داستانها بیشتر از اتفاقات دور اطرافمان باشیم و اگر این شرایط را رعایت کنیم حتماً موفق خواهیم بود.
امیریان با بیان اینکه اسطوره سنبل آرزوها، شجاعتها و پیروزیهای ما است، گفت: در این راستا باید سفر قهرمان را برای اسطورهها بسازیم و در سفر قهرمان مرحله اول دنیای عادی است دنیایی که تقریباً در کتاب و داستان و فیلمها میبینیم مرحله دوم دعوت قهرمان به ماجرا است و همیشه قرار نیست که این قهرمان دعوت را قبول کند ممکن است رد دعوت نیز داشته باشیم و این یکی از موضوعات هیجانانگیز است.
وی ملاقات با مرشد، عبور از آستانه اول، آزمون، پشتیبان، دشمن، رویکرد به درونیترین غار، آزمایش سخت، جایزه و آرامش پس از طوفان از مراحل اصلی سفر قهرمان است.
امیریان ادامه داد: من که بیشتر به مدارس میروم و در مورد اسطورههای کشور خودمان صحبت میکنم آنطور که شایسته است را نمیشناسند که باید در مورد این موضوعات کار بیشتر شود.
نظر شما