به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، آئین تجلیل از کتابداران و خادمان عرصه کتاب و کتابخوانی هرمزگان، به مناسبت گرامیداشت سی و دومین دوره هفته کتاب به همت ادارهکل کتابخانههای عمومی این استان برگزار شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان با ابراز خرسندی از اجتماع فرهیخته خادمان کتاب هرمزگان، هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار را شادباش گفت و افزود: بسیار مفتخریم تا بتوانیم گوشه مختصری از خدمات کتابداران را جبران کنیم.
فرشاد محمدی ادامه داد: جامعه کتابدار، عاشقانه، فداکارانه، دغدغهمندانه اما گمنام در حال ارائه خدمات به مردم شریف این جغرافیا هستند و از زحمات آنها است که کتابخانهها به عنوان پایگاه بزرگ اجتماعی و فرهنگی تبدیل شدهاند و بیش از ۶۰ خدمت نوین را برای ردههای مختلف سنی و مشاغل مختلف ارائه میدهند.
وی با بر شمردن وظایف سنگین کتابداران، خواستار توجه بیشتر تصمیم سازان در این حوزه شد و بیان کرد: فرهنگ ضامن موفقیت در همه حوزهها است که موجب کاهش آسیبهای اجتماعی و توسعه شاخصهای مثبت اجتماعی میشود و موجب ارتقا جامعه به کمال خواهد شد و سرانجام منجر به رضایت مردم میشود.
محمدی با اشاره به اینکه پس از مسجد و مدرسه، پر جمعیتترین کلونی در سطح اجتماع مربوط به کتابخانههای عمومی است، اضافه کرد: خوشبختانه مردم از اقشار و تفکرهای مختلف، به کتابخانههای عمومی اعتماد خوبی دارند که ۱۲ ساعت مفیدشان را در کتابخانهها میگذرانند.
فرشاد محمدی با اشاره به ۲۱ پروژه خیرساز در حوزه کتابخانهها، از سید عبدالله هاشمی رییس انجمن خیرین کتابخانه ساز، مسجد ساز و مدرسه ساز به عنوان اسطوره تواضع معرفی کرد و از وی، جامعه کتابدار و خانوادههایشان و اهالی رسانه تقدیر کرد.
سپس سید عبدالله هاشمی رئیس انجمن خیرین کتابخانهساز با قدردانی از زحمات فرشاد محمدی، او را بسیار مدیر انرژیک و کارآمد دانست و گفت: با احترام به همه مدیران پیشین کتابخانههای عمومی استان، محمدی تنها مدیری است که توانسته مرا خسته کند زیرا از ساعت ۶ صبح تا ۲ بامداد روز بعد یکسره در سفر و ارائه خدمات به مردم کتابخوان هرمزگان است.
وی با اشاره به کتابخانه های «شرفایی جناح بستک» به عنوان بزرگترین کتابخانه جنوب کشور و کتابخانه «راسخ گزیر بندرلنگه» کار آنها را در اشاعه فرهنگ کتابخوانی بینظیر دانست و از بنیانگذاران این کتابخانه ها به عنوان انسانهای بزرگ یاد کرد.
در این برنامه مائده غریب نواز کم سن و سال ترین مدیر باشگاه کتابخوانی استان و نویسنده کتاب «خوب سخن گفتن»، قصه کتاب «کلید کوچولو» را روایت کرد. خالو قنبر راستگو خالق قطعههای ماندگار موسیقی «مینو گلستونن، از کجا اَتی از قلعه و…» با نوای نی جفتیاش سالن را به وجد آورد. سپس مبینا عبداللهی از قصهگویان برتر استان به شاهنامه خوانی پرداخت و شور ایرانی را در سالن به پا کرد.
در بخش کتاب خوان برتر، ابوالقاسم رجایینژاد در رده سنی سالمندان از کتابخانه علامه حلی شهرستان رودان، مجید جعفری رده سنی بزرگسالان و امیر ارسلان نظری رده سنی نوجوانان از کتابخانه سید احمد خمینی شهرستان بندرعباس؛ نرگس کوهیزاده در رده سنی کودک کتابخانه شهید جاوید الاثر رضا پرور بندرعباس و مهرسا علی پرست رده سنی خردسالان از کتابخانه نصرت ملایی دشتی شهرستان پارسیان تقدیر شدند.
در بخش کتابدار برتر، ولی صفایی پور از کتابخانه امام خمینی شهرستان رودان، سمیه حیدری کهن از کتابخانه علامه طباطبایی بندرعباس، پروانه قادری کتابدار برتر کتابخانه سید احمد خمینی بندرعباس، راضیه مولودی کتابدار برتر روستایی کتابخانه آل یاسین نصیرایی شهرستان میناب و حنیفه برهنجت کتابدار برتر کتابخانه مشارکتی کتابخانه راسخ روستایی شهرستان بندر لنگه مورد تجلیل قرار گرفتند.
در بخش کتابخانهها نیز کتابخانه اندیشه آیت الله خامنهای بندرعباس کتابخانه برتر نهادی استان با مسئولیت کبرا میرحسینی؛ کتابخانه ارشاد طبل شهرستان قشم کتابخانه برتر نهادی استان با مسئولیت رقیه دلسفیدی و کتابخانه مشارکتی زندان حاجی آباد کتابخانه برتر مشارکتی استان با مسئولیت محمد حاتمیپور مورد تقدیر قرار گرفتند.
از احمد یوسف پور پیشکسوت شایسته تقدیر کتابخانه فرهنگ روستایی بهده شهرستان پارسیان، حمید خشنود برگزیده مدرسه تابستانی طراحی خدمات برای کسب و کار و فاطمه اسمعیلی مشارکت فعال مدرسه تابستانی طراحی خدمات برای کسب و کار و در پایان از جمعی از اهالی رسانه هرمزگان نیز با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
به گزارش ایبنا، این مراسم چهارشنبه شب ۳۰ آبانماه در تالار مهرسان بندرعباس، با حضور کتابداران سراسر استان، جامعه خیرین و اهالی فرهنگ و رسانه برگزار شد.
نظر شما