به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سنندج، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یکشنبه در آیین اختتامیه این جشنواره اظهار کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند نقش موثری در پویایی حوزه رسانه و حوزه مدیریتی استان داشته باشد.
علیاکبر ورمقانی، نقش رسانه را در توسعه استان و کشور تاثیرگذار دانست و گفت: مدیران به کمک اصحاب رسانه و با همافزایی می توانیم نیازهای مردم نجیب استان را برآورده کنیم.
وی به نقش پررنگ اصحاب رسانه در انعکاس اخبار مربوط به جنایات و نسلکشی آمریکا و اسراییل در غزه نیز اشاره کرد و افزود: انتقادات و اعتراضات جهانی علیه این جنایات، نتیجه روشنگری خبرنگاران دلسوز بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، از مطالبه اصحاب رسانه استان برای برگزاری جشنواره منطقهای مطبوعات کوردی استقبال کرد و قول داد این درخواست بهحق را با استاندار کردستان مطرح کند.
تعداد و کیفیت آثار ارسالی به جشنواره نشان از رشد کمی و کیفی و جای خوشحالی دارد
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این مراسم با بیان اینکه سال قبل سومین جشنواره رسانه و مطبوعات بعد از وقفه ۱۰ ساله برگزار شد، اظها کرد: این دوره هم به همت خانه مطبوعات و تلاش اعضا پربارتر از گذشته انجام شد.
علیاصغر دریایی با بیان اینکه تعداد و کیفیت آثار ارسالی این دوره نشان از رشد کمی و کیفی دارد که جای خوشحالی است، افزود: جشنواره مطبوعات یک رویداد مهم و مؤثر است و در ارزشیابی عملکرد و تنویر افکار عمومی و اشاعه ارزشها، گفتمان انقلاب و توسعه همه جانبه استان برگزاری این جشنوارهها مهم است.
وی ادامه داد: امروز جنگها از مرحله سخت به نرم رسیده که جانها در خطر نیست، بلکه افکار و اندیشهها در خطر است و رسانه باید از باورها و سنتها و آداب ایرانی اسلامی صیانت کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یادآور شد: امروز صدها شبکه ماهوارهای تولیداتی در خصوص برنامهها مربوط و خاص استان دارند که نقش آفندی رسانه و مطبوعات محلی یک جایگاه مهم و تأثیرگذار در نظام ارتباطی دارند.
دریایی با بیان اینکه کردستان قطب وزین حوزه فرهنگی است، افزود: رسانههای محلی در افزایش تعاملات بین قومی و همبستگی اجتماعی نقش جدی دارند و استان کردستان قطب وزین حوزه فرهنگی در توسعه فرهنگی کاهش آسیبها دارد.
این مسئول همچنین گفت: ضریب رسانهای اخبار میتواند با ورود به هر موضوعی بازخورد خوب را انعکاس دهد و باید مراقب باشیم که بزرگنمایی و سیاه نمایی نشود تا رسالت انتقال سازنده حفظ شود.
وی بیان کرد: توجه به حوزه فرهنگی مهم است و راهکارهای هم در حوزه فرهنگی، هنری، قرآنی و ادبی و رسانه برای توانمندسازی همه عرصهها انجام شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اذعان کرد: در سالهای اخیر چند دوره توانمندسازی برگزار شده که ادامه این روند برگزاری دورهها در حوزه رسانه برای پویا و تأثیرگذار کردن اصحاب رسانه مهم و تأثیرگذار است.
از ۳۹۸ اثر ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره ۳۸۸ اثر پذیرفته و توسط اساتید برجسته کشوری (استاد فریدون صدیقی، استاد محمود مختاریان و استاد علیرضا کتابدار) داوری شد که ۳۴ اثر شایسته تقدیر و برگزیده شناخته شدند.
نظر شما