به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، وفايي در پاسخ به اين سوال كه آيا برگزيده نداشتن در حوزه داستان جايزه جلال آلاحمد به دليل بياقبالي دستاندركاران آن نسبت به حوزه داستان است، گفت: برگزيده نداشتن حوزهاي خاص در يك جشنواره، دليل بر بيتوجهي به آن نيست؛ ضمن آنكه وزارت ارشاد در ماههاي اخير با صدور دهها مجوز داستان نشان داده كه به هيچ وجه چنين نگاهي وجود ندارد.
وي افزود: وزارت ارشاد در جوايز فصل و جشنوارههاي ديگر ادبي در بخش داستان برگزيده دارد. من فكر ميكنم برگزيده نداشتن يك حوزه در بسياري از جوايز و جشنوارههاي ديگر غيردولتي نيز اتفاق افتاده است.
وفايي همچنين اضافه كرد: جايزه جلال در حال حاضر جايزهاي متفاوت به شمار ميآيد و برگزيده اين جايزه بايد رتبه قابل قبولي را كسب كند؛ از اين حيث من به نظرات هيات داوران احترام ميگذارم.
اين پژوهشگر با اشاره به ابعاد ديگر اين جايزه اضافه كرد: جايزه جلال همچنين براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگي مقرر شده كه طبق خاستگاه و نظر دستاندركاران آن كه افرادي با سوابق علمي و با تجربه اند، در سطح ملي برگزار ميشود و بايد شان آن رعايت شود.
اين استاد دانشگاه در پايان خاطرنشان كرد: با وجود منزلت چنين جايزهاي حتما در حوزه داستان نيز بايد رتبهاي به دست بيايد تا با شان اين جايزه مطابقت كند و البته اين به معناي بياقبالي به داستان يا بيكيفيت بودن آثار در اين حوزه نيست.
برگزيدگان دومين جايزه ادبي جلال آلاحمد دوشنبه، 2 آذر با حضور رييس مجلس شوراي اسلامي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاون فرهنگي وزارت ارشاد در تالار وحدت تهران تقدير شدند.
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۴
نظر شما