منوری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره شیوه اجرایی و تغییرات جشنواره شعر فجر گفت: جشنواره شعر فجر باید با گذشت زمان به نتایج و دستاوردهای تازه و بدیعتری برسد. اما برای دستیابی به چنین دستاوردهایی ایجاد یکسری تغییرات در روند برگزاری جشنواره ضروری است.
وی تغییر در اهداف نخستین سال برگزاری جشنواره را در مقایسه با اهداف چهارمین سال برگزاری آن ضروری خواند و اظهار داشت: در این زمینه آنچه حایز اهمیت است ایجاد و اعمال تغییرات و سیاستگذاریهای نوینی است که در جهت تکامل جشنواره باشد.
این شاعر با تاکید بر این موضوع که قضاوت و نتیجهگیری درباره تغییرات در روند اجرایی چهارمین جشنواره شعر فجر باید پس از اتمام جشنواره صورت گیرد، یادآور شد: پس از پایان چهارمین جشنواره شعر فجر و مشخص شدن نتایج آن میتوان از چگونگی برگزاری این جشنواره و اینکه آیا تغییرات اعمال شده در شیوه اجرایی آن مثبت بوده یا خیر، ارزیابی صحیحی داشت.
وی در نظر گرفتن چند نکته را در جشنواره ضروری خواند و افزود: جشنواره شعر فجر باید جهانشمول باشد. از سوی دیگر باید منجر به رقابت و تولید آثار جدیدتر و بهتر در حوزه شعر شود. اگر تغییرات کلی جشنواره بر همین اساس باشد، میتوانیم بگوییم تا حدودی این تغییرات مثبت بوده است.
منوری در پایان تصریح کرد: علاوه بر توجه به پیشکسوتان حوزه شعر در چنین جشنوارهای، بهتر است مسوولان نگاه جدیتری به شاعران جوان داشته باشند.
سهشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۰
نظر شما