سراي اهل قلم خانه كتاب، سوم بهمن ماه ميزبان نشستي با عنوان «جنگ نرم؛ چيستي و چرايي» است. اين نشست با بررسي تعاريف نظري جنگ نرم، ميكوشد وضعيت آثار و منابع موجود را با توجه به نياز جامعه معاصر بررسي كند و با واكاوي تخصصي جبهههاي جنگ نرم، شيوههاي مقابله با اين نوع از تهاجمات را با نگاهي علمي به مرور بنشيند.
وي درباره ضرورت برپايي اين نشست عنوان كرد: باتوجه به وضعيت فرهنگي معاصر و توجهات مقام معظم رهبري به موضوع ناتوي فرهنگي و جنگ نرم دشمن، تمامي رسانهها وظيفه خودشان ميدانند كه به اشكال گوناگون در حوزههاي مسووليتي خود، به چيستي و چرايي، انگيزهها، اهداف و راهبردهاي مقابله با جنگ نرم در جبهههاي مختلف فرهنگي، اجتماعي و سياسي بپردازند.
مجري برنامه راديويي «نقد فرهنگي» كه نشستهايي را در حوزه جنگ نرم در اين برنامه شكل داده است، گفت: جنگ نرم عنواني كلي براي فعاليتهاي غيرسختي به شمار ميآيد كه دشمن در جبهههاي گوناگون براي رخنه در اعتقادات، باورها و آنچه از آن به عنوان عقبه فرهنگي ياد ميشود، به كار ميگيرد.
دبير نشست «جنگ نرم؛ چيستي و چرايي» با اشاره به اين كه از نظر منابع مكتوب در حوزه جنگ نرم دچار نوعي از فقريم، رسالت چنين برنامههايي را بررسي وضعيت موجود علمي و نظري و ارايه راهكارهايي براي غنيسازي پشتوانههاي فرهنگي خواند و اظهار داشت: اميدواريم در اين جلسات علاوه بر بررسي ابعاد گوناگون موضوعات عنوان شده، نحوه فعاليت متخصصان در اين حوزهها را تحليل و ذهن مخاطبان و پژوهشگران را به سوي منابع اين حوزهها معطوف كنيم.
هدايتي با اشاره به سخني از مقام معظم رهبري درباره جنگ نرم كه ايشان دانشجويان را جزء قشر نخبه مملكت دانسته و آنها را افسران جوان اين جنگ معرفي كردهاند، تصريح كرد: در اين برنامه متخصصان و استادان علوم سياسي و روابط بينالملل، وجوه ديپلماسي جنگ نرم را با رويكردهايي علمي و تخصصي بررسي خواهند كرد.
نشست «جنگ نرم؛ چيستي و چرايي» يكشنبه(سوم بهمن ماه) از ساعت 30/16 در سراي اهل قلم به نشاني خيابان انقلاب، خيابان فلسطين جنوبي، كوچه خواجه نصير، شماره دو برگزار ميشود.
نظر شما