به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از ستاد اطلاعرسانی پنجمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، طاهری گفت: مسوولان و مخاطبان جشنواره شعر فجر باید به طور دقیق هدف از برگزاری این همایش ملی را برای خود مشخص کنند تا در تحلیل میزان موفقیت آن دچار خطا نشوند.
وی افزود: به اعتقاد من ایجاد یک جریان شعری و خط دهی به شاعران، هدف بزرگی است که خارج از حیطه اختیارات و مسوولیت جشنواره شعر فجر قرار میگیرد.
برگزیده چهارمین دوره جشنواره بیتنالمللی شعر فجر با بیان اینکه بزرگترین حسن این جشنواره ایجاد انگیزه در میان شاعران جوان و به ویژه شاعران شهرستانی است توضیح داد: به طور معمول شاعران شهرستانی ما که در فضایی دور از مرکز قرار دارند، کمتر فرصت و شانس حضور در عرصههای ملی را پیدا میکنند، اما جشنواره شعر فجر میتواند عامل موثری برای راه یافتن آنها به جریانهای جدیتر شعری باشد.
وی یادآور شد: شاعران پیشکسوت که عمر خود را در راه تعالی ادبیات کشور سپری کردهاند، حق بزرگی برگردن ما دارند و بهتر است که در حاشیه جشنواره به طور شایستهای از آنها تجلیل شود.
طاهری در پایان به افزوده شدن بخش «ترانه و سرود» به این دوره از جشنواره اشاره و تصریح کرد: توجه به این حوزه و همچنین شعر کودک و نوجوان از جمله اتفاقات مثبتی است که میتواند موجب گسترش توانمندیهای شعری کشور شود.
چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۸
نظر شما