-
مدیر انتشارات طلایی در گفتوگو با ایبنا مطرح کرد؛
هفته کتاب فرصت توجه به زیرساختها برای تقویت کتابخوانی است
مدیر انتشارات طلایی، معتقد است، در هفته کتاب به زیرساختها توجه شود بهویژه احیای کتابخانههای مدارس.
-
مدیر انتشارات دبیزش مطرح کرد؛
تاثیرگذاری برنامههای هفته کتاب یعنی کاهش بحرانهای نشر
مدیر انتشارات دبیزش، معتقد است اگر برنامههای هفته کتاب، تاثیرگذار بود شمارگان کتاب در کشور از ۳ هزار نسخه به ۱۰۰ و حتی ۱۰ نسخه نمیرسید.
-
مدیر انتشارات رویانپژوه در گفتوگو با ایبنا مطرح کرد؛
آسیبهای کپی غیرمجاز کتاب، به محور برنامههای هفته کتاب تبدیل شود
مدیر انتشارات رویانپژوه گفت: فرهنگسازی برای ترویج استفاده از نسخه اصلی کتاب و احترام به حقوق معنوی ناشران و نویسندگان از سوی خریداران مبحثی است که میتوان در هفته کتاب مورد توجه قرار بگیرد.
-
بررسی استاندارد تالیف کتاب درسی-۷
واژگان جدید کتابهای درسی با تایید زبانشناس و روانشناس انتخاب میشود
رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی دفتر تالیف کتابهای درسی ابتدایی و متوسطه درباره فرآیند انتخاب واژگان کتابهای درسی بیان کرد، هرسال یکسری واژگان با تحقیق میدانی زبانشناسان، پژوهشهای سازمان پژوهش و تایید روانشناس گروه تالیف کتاب درسی، انتخاب میشود.
-
بررسی استاندارد تالیف کتاب درسی-۶
شتابزدگی در تغییر محتوای درسی آسیبزا است/«کتاب درسی باز» تولید کنیم
عضو هیئتعلمی سازمان سمت، توجه به مطالعات تطبیقی همچنین در نظر گرفتن نیازها و ارزشهای داخلی را در تولید محتوای درسی ضروری میداند و در عین حال تاکید دارد، نباید در ایجاد تغییرات شتابزده عمل کرد.
-
بررسی استاندارد تالیف کتاب درسی _۵
تالیف هر ماده آموزشی نیازمند توجه به تجربههای زیسته فراگیران است
رامین نوظهوری ،دانشآموخته دکتری مطالعات برنامه درسی معتقد است: برای تدوین هر ماده آموزشی باید نیازها و تجارب زیسته و وضعیت اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جامعه فراگیران را درنظر گرفت.
-
بررسی استاندارد تالیف کتاب درسی_۴
کتاب درسی استاندارد همیشه با یک شاخص تعریف نمیشود
رامین نوظهوری، دانشآموخته دکتری مطالعات برنامه درسی معتقد است؛ محتوای آموزشی باید قابل اعتماد، روزآمد و براساس پژوهش و یافتههای علمی باشد، انسجام داشته باشد، روحیه علمی، تفکر خلاق را پرورش دهد، همچنین از نظر ظاهری نیز باید داری فونت و کاغذ مرغوب باشد
-
بررسی استاندارد تالیف کتاب درسی-۳
کتاب درسی در عصر هوش مصنوعی فراتر از منبع یادگیری است
محمود مهر محمدی، استاد بازنشسته دانشگاه تربیت مدرس معتقد است: تعریف نسل جدید کتاب درسی، به معنای استفاده از منابع به روز، متنوع و متعدد برای آموزش در نظام آموزشی منعطف، پویا و شخصیسازی شده است.
-
انتظارات اهالی فرهنگ از وزیر فرهنگ - ۷
ثبات نرخ مواد اولیه تولید برای ناشران حیاتی است
مدیرمسئول انتشارات «رویانپژوه» میگوید، ناشران برای تولید، به ثبات نرخ مواد اولیه نیاز دارند؛ بهویژه نرخ کاغذ؛ بنابراین وزیر فرهنگ، به هر طریقی که میتواند باید کاغذ را با قیمت ثابت در اختیار ناشران قرار دهد.
-
بررسی استاندارد تالیف کتاب درسی-۲
رعایت شاخصهای استاندارد، حداقل مطلوبیت برای کتاب درسی است
نیک افروز،فعال و مدرس حوزه تولید محتوا، معتقد است، استاندارد برای کتاب درسی را باید حداقل مطلوبیت آن دانست.
-
انتظارات اهالی فرهنگ از وزیر فرهنگ -۶
به اقدام هوشمندانه، تداوم برنامههای مثبت و عبرت از ضعفهای گذشته نیاز داریم
سعید مکرمی، مدیر نشر اسم، کار هوشمندانه، عبرت از نقاط ضعف دولتهای قبل و استفاده و تداوم برنامههای مثبت را ازجمله انتظارات اهالی فرهنگ بهویژه در حوزه نشر میداند.
-
انتظارات اهالی فرهنگ از وزیر فرهنگ - ۵
تسهیل قوانین گمرکی شرط توسعه صادرات محصولات چاپی است
یک صادرکننده محصولات چاپی، شرط تحقق برنامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توسعه صادرات محصولات چاپی را تسهیل قوانین گمرکی میداند.
-
استانداردهای مطلوب تالیف کتاب درسی -۱
کتاب درسی باید به نیاز روز دانشآموز پاسخ دهد
سیمیاری، دکترای فلسفه تعلیم و تربیت درباره استانداردهای تالیف کتاب درسی گفت: کتاب درسی باید آمیختهای از فناوری روز و مبتنی بر نیازهای روزمره دانشآموز و قابل آزمایش و پیادهکردن در زندگی روزمره باشد.
-
معاون برنامهریزی آموزشی و توانبخشی آموزش و پرورش استثنایی:
نیمی از کتابهای بریل دانشآموزان نابینا، با کاغذ داخلی تولید میشوند
معاون برنامهریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: برای تولید ۲۳ تا ۲۵ هزار جلد کتاب بریل، ۱۵ تا ۲۰ تن کاغذ بریل استفاده میکنیم که نیمی از آن تولید داخل است.
-
در گفتوگو با ایبنا مطرح شد؛
امکان میزبانی ایران از نشستهای اقماری ایفلا ۲۰۲۵ آستانه
عضو ایرانی کمیته نشریات و منابع پیایندی ایفلا معتقد است، میزبانی آستانه قزاقستان از نشست سال ۲۰۲۵ ایفلا یک فرصت آسیایی است که برای ایران امتیازهای مختلفی را فراهم میکند؛ ازجمله میزبانی از نشستهای اقماری این اجلاس سالانه.
-
انتظارات اهالی فرهنگ از وزیر فرهنگ - ۴
نابینایان هم کتاب میخواهند
قائم مقام انجمن نابینایان، حمایت از تولید کتاب بریل را یکی از مهمترین مطالبات نابینایان اعلام و بیان کرد: انتظار جامعه نابینایان این است که یکصدم از عناوین کتاب منتشرشده در طول سال، به کتاب بریل تبدیل شود.
-
انتظارات اهالی فرهنگ از وزیر فرهنگ_۳
توسعه کتابخوانی به زیرساخت و بودجه نیاز دارد
استادیار کتابخانه ملی ایران، برنامه وزیر جدید فرهنگ در توسعه کتابخوانی را نیازمند زیرساخت و بودجه میداند و تاکید دارد، همه میدانند چه کارهایی در ترویج خواندن موثر است اما عملیاتی شدن و اجرای آن در عمل مهم است.
-
انتظارات اهالی فرهنگ از وزیر فرهنگ-۲
توسعه صادرات محصولات چاپی با مقرراتزدایی محقق خواهد شد
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ معتقد است؛ وزارت فرهنگ با افزایش رایزنی با وزارتخانههای مرتبط برای افزایش صادرات باید به مقرراتزدایی و تسهیل قوانین در امر انتقال و رساندن کالا به سفارشدهنده توجه کند.
-
انتظارات اهالی فرهنگ از وزیر فرهنگ-۱
شبکه مردمی ترویج خواندن را تقویت کنید
عضو هیئتعلمی کتابخانه ملی ایران، وزیر فرهنگ جدید را دارای تجربه خوبی در حوزه فعال کردن نهادهای مردمی در حوزه کتاب ارزیابی میکند میگوید، تقویت شبکه مردمی ترویج خواندن در پیشبرد اهداف کتابمحور وزیر جدید فرهنگ، اصل قرار گیرد.
-
ایبنا منتشر کرد-۲
گفتوگو با بانوی درمانگر و مروج کتاب/ کتابداران پای کار بیایند
شکاری ، مروج کتاب مرکز درمانی «ابر» میگوید، ایکاش مراکز سرپایی که برای بیماران اعصاب و روان از روش کتابدرمانی استفاده میکنند، و ارتباط مراکزی مشابه این مرکز با ناشران، کتابداران و تیمهای تخصصی حوزه نشر و مطالعه بیشتر شود.
-
در گفتوگو با ایبنا روایت شد؛
تجربههای کتابخوانی برای بیماران اعصاب و روان
پردیس شکاری، مروج کتاب، از دوران دبیرستان با انجمنهای کتابخوانی و بهویژه شبکه مروجان کتابخوانی به حوزه کتاب علاقهمند میشود و از سال ۹۶ بهطور اختصاصی در «مرکز روزانه توانبخشی ابر» برای بیماران اعصاب و روان کتاب میخواند.
-
نگاهی به بازار کتاب و کتابخانههای هند - ۲
حضور در کتابخانه عادت دانشآموزان هندی است
حسن کیانی، دانشیار بازنشسته گروه کتابداری دانشگاه الزهرا (س) و رئیس اسبق کتابخانه مرکزی این دانشگاه میگوید: در هند، حضور در کتابخانه یک عادت است و در این کشور برای استفاده از منابع کتابخانه نیازی به عضویت نیست.
-
نایبرئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ در گفتوگو با ایبنا:
علاج عقبافتادگی در صادرات کالاهای چاپی حمایت و تسهیل قوانین است
نایبرئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ میگوید در صادرات کالاهای چاپی از کشورهای همسایه خیلی عقب افتادیم.
-
سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی به ایبنا گفت:
مزایا و معایب رقابت دو سویه نشر در دانشگاهها و بخش خصوصی
سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبایی میگوید؛ کتابهای منتشر شده در دانشگاهها و نشر دولتی بهدلیل اینکه ابزار توزیع مناسبی ندارند؛ محیط سالم رقابتی در صنعت نشر کشور پیدا نمیکنند.
-
نگاهی به بازار کتاب و کتابخانههای هند- ۱
تولید ارزان، برگبرنده هندیها در بازار کتاب است
حسن کیانی، دانشیار بازنشسته رشته کتابداری معتقد است؛هند با تولید ارزان کتاب که نتیجه تولید کاغذ ارزان است، توانسته قیمت پشت جلد کتاب را کنترل کند و بازار بسیار خوبی در بین کشورهای انگلیسیزبان برای کتابهای هندی ایجاد کند.
-
سفیر یمن در ایران در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب تهران:
شاهد تحولی بزرگ در روابط فرهنگی ایران و یمن کشورخواهیم بود
سفیر یمن در ایران گفت: روابط فرهنگی دو کشور متاثر از روابط خوب اقتصادی و سیاسی موفق است؛ مطمئنم بعد از مشارکت در این نمایشگاه شاهد یک تحول بزرگ در روابط فرهنگی بین دو کشورخواهیم بود.
-
نگاهی به مسئله خرید کتابخانهای در نمایشگاه کتاب -۲
تخصیص یارانه با کنترل قیمت کتاب اثرگذارتر است
مدیر انتشارات دبیزش معتقد است: افزایش یارانه کتابخانهها باعث دسترسی به کتابهایی میشود که مخاطبان به دلیل قیمتهای بالا نمیتوانند آنها را خریداری کنند.
-
یک فعال حوزه نشر در گفتوگو با ایبنا:
اجارهبهای غرفه در نمایشگاه کتاب واقعی نیست/ رویدادی ارزان برای ناشران
یک ناشر پیشکشوت حوزه کودک قیمتگذاری غرفهها در نمایشگاه کتاب تهران را غیرواقعی میداند و معتقد است که قیمت غرفه در نمایشگاه کتاب تهران نسبت به سایر نمایشگاهها در ایران و جهان ارزان است.
-
کتابخانهها به گزارش جهانگردان؛
پناهگاه عاشقان مطالعه؛ معرفی کتابخانههای تماشایی که باید دید
چند کتابخانه تماشایی و جالب در جهان وجود دارد که در آنها از مجموعههای پوستی باستانی گرفته تا شگفتیهای معماری مدرن را میتوانید ببینید و در عظمت بسیاری از کتابخانهها و در داستانهای آنها غرق شوید.
-
کتاب و مسئله مخاطب - ۴
کتابهای فست فودی هم کتابنخوانها را کتابخوان نمیکند
استاد علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه فرهنگیان معتقد است: وقتی با افراد کتابنخوان روبه رو هستید،حتی بهترین فست فودهای کتابی هم نمیتواند آنها را کتابخوان کند زیرا آنها از ابتدا با کتابخوانی همراه نبودند.