رييس فدراسيون كشتي دقايقي پيش از بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران بازديد كرد./
يزدانيخرم افزود: معاونت فرهنگي سازمان تربيت بدني و همچنين كميته ملي المپيك در صدر هرم ورزش كشورند و بايد در امر فرهنگ به ويژه در حوزه مطالعه و كتابخواني سرمايهگذاري و برنامهريزي كنند.
وي اضافه كرد: در ابتداي سال گذشته كميته ملي المپيك با پيگيريهاي ما براي ساخت يك كتابخانه مجهز و مدرن قولهايي را داد كه تا امروز هيچيك محقق نشدهاند، اما از آن جايي كه مطالعه سبب جلاي روح خواهد شد، تهيه كتاب براي ورزشكاران و ايجاد فضايي مناسب براي كتابخواني در برنامهريزيهاي دراز مدت فدراسيون كشتي جايگاه ويژهاي دارد.
وي تصريح كرد: ورزشكاران به علت برگزاري سه وعده تمرين در روز با خستگي بيش از پيش روبهرو ميشوند و ديگر توان مطالعه را ندارند، اما بايد تلاش كنيم تا در همين زمان كم، فرصتي را براي فعاليتهاي فرهنگي و مطالعه ورزشكاران به وجود آوريم.
يزدانيخرم درباره اهميت مطالعه و كتابخواني عنوان كرد: فراگير كردن فرهنگ صحيح با كتاب ميسر خواهد شد. همچنين بايد تمام سعي خود را در فراگير ساختن زمينه گرايش ورزشكاران به فرهنگ پهلواني انجام دهيم تا ورزشكاران بدانند روح جوانمردي و پهلواني وراي قهرماني است و اين امر نيز با ارايه هرچه بيشتر مكتوبات در اين حوزه امكانپذير خواهد بود.
وي اظهار داشت: پيشكسوتان ورزش كشتي با چاپ خاطراتشان و حضور در اردوهاي ملي و پرداختن به فعاليتهاي روانشناسي، ميتوانند در پيشرفت ورزش كشتي موثر واقع شوند.
جعفر اوليا، سرپرست تيمهاي ملي كشتي نيز همراه رييس فدراسيون كشتي كشورمان از نمايشگاه بازديد كرد.
بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران تا 24 ارديبهشت ماه در مصلاي امام خميني(ره) برپاست.
نظر شما