به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، رسولي كه در ابتداي سخنانش از محروميت و مهجوريت حوزه كتاب در بخش رسانه و اطلاعرساني سخن گفت، توضيح داد: متاسفانه هنوز رسانه ملي به امر نوشتن و كتاب بيتوجهي ميكند. به نظر من اين رسانه به دليل حساسيت و قدرتمند بودنش متهم رديف اول در كمتوجهي به كتاب است!
اين هنرمند نقاش افزود: وقتي رسانه فراگير تا اين حد از امر كتاب دور است، نوشتن براي نويسنده ميشود كار دست هشتم و مطالعه براي خواننده كار دست هجدهم.
وي در ادامه سخنانش پيشنهادهايي را درباره لزوم برنامهسازي براي تلويزيون ارايه كرد و گفت: بهتر است مديران شبكه هاي مختلف تلويزيون، كتاب را به صورت به روز رصد كنند و از اين حوزه مهم فرهنگي در برنامهسازي دور نشوند. اين كالا حتي اگر در كنار پفك نمكي هم تبلبغ شود، اثرگذاري خود را خواهد داشت.
رسولي در ادامه گفت: جان برنامههاي تلويزيون مربوط به كتاب نيست و چون اين رسانه مديوم جامعالاطراف است، ميتواند در جريان كتاب و كتابخواني رونق چشمگيري ایجاد کند.
نويسنده «رقص بسمل» در ادامه با اشاره به وضعيت رسانههاي ديگر در امر اطلاعرساني درباره كتاب توضيح داد: بهتر است كنار روزنامههایی كه هر روز كيوسكها را پر ميكنند و اغلب موضوعات عجيب و غريب و البته تكراري و شبيه به هم دارند، روزنامهاي براي كتاب راهاندازي شود.
اين هنرمند تصريح كرد: چنين حركتي به دليل اخبار فراوان و متنوع حوزه كتاب ميتواند بسيار وسيع عمل كند و نياز اغلب اقشار مردم را در اين زمينه مرتفع سازد.
سهشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۲
نظر شما