دوشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۰
لزوم برنامه‌ريزي براي اعطاي تسهيلات بنگاه‌هاي زودبازده

رييس اتحاديه چاپخانه‌داران قم با انتقاد از شيوه واگذاري تسهيلات كم سود به بنگاه‌هاي زودبازده در حوزه صنعت چاپ گفت: بسياري از كارگران تازه‌كار چاپخانه‌ها با وسوسه اين تسهيلات، كار خود را رها كرده و به دليل تجربه پايين نه تنها در اين حرفه به موفقيت دست نمي‌يابند، بلكه دچار ضرر و زيان‌هاي مالي نيز مي‌شوند./

جهانگير رضايي با بيان اين مطلب به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت:‌ معتقدم وام بنگاه‌هاي زودبازده بايد به شركت‌ها و موسساتي اختصاص پيدا كند كه فعاليت آنها در حال جريان است اما براي گسترش و ادامه فعاليت‌ها دچار كمبود نقدينگي‌اند.

وي ادامه داد: متاسفانه ديده مي‌شود كه برخي كارگران كم‌تجربه به راحتي اين تسهيلات را دريافت مي‌كنند اما نمي‌توانند از عهده مديريت مجموعه برآيند.

رضايي درباره نتايج اعتماد به افراد فعال در حوزه‌هاي مختلف اين صنعت، يادآور شد: افرادي كه در اين حوزه مشغول فعاليت‌اند به خوبي به خلاءها، نواقص و كمبودهاي اين صنعت آشنايند و مي‌‌توانند اقدامات مثبتي انجام دهند.

وي تصريح كرد: معتقدم اين تسهيلات نبايد در اختيار افراد قدرتمند و يا مجتمع‌هاي كوچك و از كار افتاده قرار گيرد، زيرا گروه اول سرمايه مورد نياز خود را دارند و گروه دوم نيز به دليل رشد فزاينده دستگاه‌هاي چاپ نمي‌توانند خود را با اين صنعت همگام كنند.

به گفته رييس اتحاديه چاپخانه‌داران قم، اين تسهيلات بايد در اختيار مجتمع‌هايي قرار گيرند كه از نظر امكانات و توانمندي در سطح خوبي قرار دارند ولي دچار كمبود نقدينگي‌اند.

رضايي خاطرنشان كرد: با توجه به بحران‌هاي اقتصادي، نوسانات بازار و... بهتر است اين مبالغ در كانال‌هايي تزريق شود كه گنجايش و ظرفيت پذيرش آن را داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها