به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، هاديپور درباره كتاب اظهار كرد: کتاب یکی از بهترین نمونههای خودآموز طراحی محسوب میشود چون هر آنچه را که بخواهید مدل طراحی باشد، از ساختمان تا انسان و منظره در آن آموزش داده شده است.
وي ادامه داد: یکی از بهترین نکات کتاب در این است که نمونههاي متنوعی از تمام سوژهها ارايه کرده است. در کتاب اطلاعاتی ارايه شده که میتواند برای هنرمندان با هر سطحی از مهارت مفید باشد و هنرآموز خیلی زود درخواهد یافت که طراحی با مداد تا چه حد میتواند هیجان انگیز شود.
هاديپور با بيان اين كه ترجمه در تمام حوزهها به ویژه هنر میتواند در پیشبرد آموزش و افزایش تنوع در سبکهای طراحی و نقاشی موثر باشد، توضيح داد: ترجمه متون مختلف و مناسب و وارد کردن رویکردهای جدید و به روز دنیا به درون فضای هنر داخلی، میتواند علاوه بر آشنایی هنرجویان و هنرآموزان با تازههای دنیا، انگیزهای برای مولفان داخلی در نوشتن متون متنوع و گسترش ادبیات حال حاضر حوزه هنر باشد.
وي افزود: به اقتضای تخصص و رشته خود از ترجمه متون غنی و به روز در انواع حوزهها دفاع میکنم، مشروط بر این که پلی باشد برای ارتباط مخاطبان این کتابها با متون به روز سراسر دنیا و محملی برای استفاده از تجربیات سایر افراد فعال در حوزههای مربوطه.
«شخصیتپردازی در انیمیشن» نوشته وینست وودکاک با ترجمه هاديپور منتشر شده است.
كتاب «هنر طراحی با مداد» نوشته جین فرانکز با ترجمه هدی هادیپور با شمارگان سه هزار نسخه و به قیمت 6هزار تومان از سوي انتشارات فرهنگسرای میردشتی منتشر شده است.
اين كتاب مصور ابزارها و تکنیکها، اشیای بیجان، ساختمانها، مناظر، وسایل حمل و نقل، حیوانات و انسانها را با مداد آموزش ميدهد.
سهشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۴
نظر شما