به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اين كتاب شامل 9 داستان کوتاه است و اغلب داستانهاي آن از نگاه راوي اول شخص روايت شده است.
بخشي از داستان «اتللو» اين كتاب اينگونه آغاز شده است: «ما اسمش را گذاشته بوديم اتللو. البته نه از آن اول. اوايل كه آمدند به اين محل، به او ميگفتيم بگو «ماشاالله» اين را به خاطر چشمهاش ميگفتيم كه درست مثل چشمهايي بود كه پشت تانكر نفتي محله من كشيده شده بود و زيرش نوشته بود بگو ماشاالله. روي نقطهاش هم آب سياهي شره كرده بود كه ميشد نگو ماشاالله...»
در توضيحات پشت جلد كتاب آمده است: «روی میز یک کارد بود. همان که مادرم با آن گوشت تکه میکرد. بعد پدرم چرخید و تقریبا به نجوا رو به مادرم گفت: قاچم کن. مادرم گریه میکرد و پدر با اندوهی غیرقابل وصف از او میخواست قاچش کند؛ آن هم به دو قسمت مساوی. بعد نظرش عوض شد و گفت: نه، چهار تیکهم کن. نمیدانم آن دو تکه اضافی سهم که بود. بعد گفت: فقط خواهشی از تو دارم و اینه که پوستم رو نکنی، چون فکر میکنم باید خیلی دردناک باشه. لطف کن تا زرد نشدم، تا نگندیدم، نصفم کن.»
«های بای»، «اتللو»، «سگ گندهی خانهی آجرقرمز»، «جایی برای پرت کردن دست آهنی قراضه»، «خط فاصله»، «سوزن توی کاه»، «دوران»، «پدربزرگ در تاریکی» و «در کمال پرتقال»، نام داستانهاي اين كتابند.
مجموعه داستان «خط فاصله»، امسال (1390)، به شمارگان هزار و 500 نسخه از سوي نشر چشمه منتشر شد. اين كتاب 156 صفحه و قیمت آن چهار هزار تومان است.
هادی کیکاووسی، روزنامهنگار است و در زمينه تئاتر و نمايشنامهنويسي نيز فعاليت دارد.
وي از سال 1372 داستاننویسی را شروع کرده است. پیش از این داستان «سگ گنده خانه آجرقرمز» او در سال 1382 رتبه دوم جایزه ادبی اصفهان را از آن خود كرد.
داسان «اتللو» از اين كتاب نيز در سال 1382 جایزه اول کنگره شعر و داستان جوان کشور را دريافت كرد.
داستان «دوران» كاووسي نيز در سال 1385 در جایزه داستان شهر کتاب تقدیر شد. اين داستان همچنين برگزيده نخستین دوره جایزه ادبی ایران در سال 1388 است.
نمايشنامه «فرار به ماه» وي در سال 1386 برگزيده جشنواره اسكيناپ كوزوو بود.
جمعه ۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۹
نظر شما