نخستين كلاس آموزش نويسندگي با عنوان «نويسندگي خلاق» در كتابخانه لويزان برگزار ميشود.-
وي با اشاره به اينكه شركت در اين كلاسها براي نوجوانان آزاد است، گفت: هدف از برگزاري اين دورهها، پرورش خلاقيت در نوجوانان و ورود آنان به دنياي ادبيات و داستاننويسي است.
توزندهجاني بهعنوان يكي از نويسندگان حاضر در نخستين همايش «سالاد كلمات» درباره اين همايش گفت: طرح اوليه اين همايش از سوي حبيبه خورشيدي، مدير كتابخانه لويزان، به صورت مسابقهاي با بهرهگيري از گنجينه لغوي نوجوانان مطرح شد.
وي ادامه داد: در جلسه گروه كارشناسي اين برنامه با حضور گروهي از نويسندگان از جمله «علي موسوي گرمارودي»، «فرهاد حسنزاده»، «هدي حدادي» و «بهاره نيكخواه» اين طرح ابعاد گستردهتري گرفت و بهصورت همايش «سالاد كلمات» برگزار شد.
توزندهجاني درباره مسابقه همايش «سالاد كلمات» گفت: هدف اصلي اين مسابقه، آشنايي نوجوانان با ادبيات و درگير كردن ذهن خلاق خواننده با متن و در نتيجه رساندن خواننده به روايت داستان با كمك ذهن خلاقش بود.
وي هدف از اختفاي عنوان و نحوه برگزاري اين برنامه را از نوجوانان شركت كننده دراين همايش، بهرهگيري آنان از دايره واژگاني خاص خودشان عنوان كرد و افزود: آنها از اين راه ميتوانند گنجينه ادبياتي خود را محك بزنند، اثر مطالعه شده را داوري كنند و خلاقيت خودشان را بهكار گيرند.
نويسنده كتاب «ميهماني ديوها» با بيان اينكه هر قصهاي راه تازهاي را به روي خواننده ميگشايد، گفت: اين برنامه به گونهاي طراحي شده بود كه نوجوان از نگاه خود داستان كتاب را روايت كند.
توزندهجاني با اشاره به حضور اندك پسرها در همايش سالاد كلمات گفت: دختران به دليل آنكه در جامعه ما كمتر امكان بروز احساسات خود را مييابند، از دنياي نويسندگي بيشتر استقبال ميكنند.
وي ادامه داد: هنر به احساسات متكي است و با توجه به اينكه دختران احساساتيتر و خلاقترند، ميتوان انتظار داشت كه بيشتر برندگان اين مسابقه از ميان دختران باشند.
برگزار كننده كلاسهاي نويسندگي خلاق از نوجوانان علاقهمند به نويسندگي دعوت كرد در اين كلاسها به نشاني سهراه لويزان، روبهروي مخابرات شهيد لطيفي، بوستان سخندان شركت كنند.
نظر شما