یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۶
كتاب جام پنجاه و هفتم به‌نام چلسي منتشر مي‌شود

پنجاه و هفتمين فينال جام قهرماني باشگاه‌هاي اروپا ديشب در ورزشگاه «اليانس آرنا»ي شهر مونيخ ميان دو تيم بايرن مونيخ و چلسي برگزار شد كه با پيروزي چلسي كتاب قهرماني به نام اين تيم توسط اتحاديه فوتبال اروپا منتشر خواهد شد؛ همچنين تيم قهرمان كتابي به نام خود چاپ خواهد كرد كه عوايد فروش آن معمولاً در اختيار بنگاه‌هاي خيريه قرار خواهد گرفت.-

 به گزارش خبرگزاري كتاب (ايبنا)، جام قهرماني باشگاه‌هاي اروپا يكي از قديمي‌ترين تورنمنت‌هاي بين‌المللي محسوب مي‌شود كه سابقه‌اش حتي از جام ملت‌هاي اروپا هم كه در سال 1960 آغاز شد بيشتر است.

اين جام از فصل فوتبال 56 ـ 1955 كار خود را شروع كرده و همه ساله با قهرماني يكي از تيم‌هاي قاره سبز، اتحاديه فوتبال اروپا اقدام به چاپ كتاب اين رقابت‌ها مي‌كند و ضمن مصاحبه با بازيكناني قديمي كه در اين جام به قهرماني رسيده‌اند، تمام آمار و ارقام خود را طي رقابت‌هاي يك فصل در اين كتاب مي‌آورد. 

در تاريخ اين مسابقات تنها يكبار در سال 1965 تيم ميزبان اينترميلان فيناليست اين بازي‌ها بود كه  در «سانسيرو»ي شهر ميلان با قهرماني به كارش خاتمه داد و  ديشب نيز بايرن مونيخ پس از 47 سال مجدداً در ورزشگاه اختصاصي‌اش ميزبان ديدار پاياني اين بازي‌ها باشد كه در اين مبارزه ناموفق شد.

نبرد اين دو تيم از اهميتي بسيار بالايي برخوردار بود، زيرا آنان در مرحله نيمه‌نهايي تيم‌هاي رئال مادريد و بارسلونا را شكست داده و راهي اين مرحله شده‌ بودند و هركدام از اين دو تيم طي چهار سال گذشته يكبار فيناليست اين بازي‌ها بودند؛ چلسي در سال 2008 مغلوب منچستر يونايتد، و بايرن مونيخ در سال 2010 مغلوب اينترميلان شد. 

با واگذاري بازي از سوي بايرن مونيخ، اين تيم باز هم سال آينده مي‌تواند در رقابت‌هاي جام قهرماني باشگاه‌هاي اروپا شركت كند، ولي اگر چلسي با شكست ميدان را ترك مي‌كرد، علاوه بر ضرر و زياني 63 ميليون يورويي، شانس شركت در جام قهرماني سال آينده را نيز از دست مي‌داد و اين مسأله براي آنان بسيار گران تمام مي‌شد.
 
در ضمن اگر «يوپ هاينكس» سرمربي بايرن مونيخ مي‌توانست با اين تيم به جام قهرماني دست يابد، آنگاه چهارمين مربي تاريخ پنجاه و هفت ساله اين بازي‌ها مي‌شد كه با دو تيم متفاوت به جام قهرماني دست يافته است.

قبل از او «ارنست هاپل» در سال 1970 با فاينورد در سال 1983 با هامبورگ به اين جام دست يافت. بعد از او، اوتمار هيتسفيلد در سال 1997 با بوريسيا دورتموند و در سال 2001 با بايرن مونيخ  اين جام را از آن خود كرد و بعد از اين دو نفر «خوزه مورينيو» در سال 2004 با پورتو و در سال 2010 با اينتر ميلان قهرمان جام باشگاه‌هاي اروپا شد اما بازي ديشب «يوپ هاينكس» را از تبديل شدن به عنوان چهارمين مربي تاريخ ساز جام باشگاه‌هاي اروپا باز داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها