رییس شورای سیاستگذاری نخستین همایش «جایگاه صنعت غذا و رستورانداری در توسعه گردشگری» با اشاره به انتشار خلاصهای از کتاب «چگونه رستوراندار شویم؟» در حاشیه این همایش، از انتشار و رونمایی این کتاب همزمان با برگزاری دومین دوره این همایش خبر داد.-
وی همچنین با اشاره به انتشار کتاب جامع این همایش افزود: در این کتاب علاوه بر معرفی اعضای کمیته علمی همایش، گروهی از فعالان و چهرههای مشهور صنعت غذا و رستونداری کشورمان معرفی شدند. این کتاب همزمان با برگزاری همایش بین شرکتکنندگان توزیع شد. هماکنون نیز علاقهمندان به دریافت این کتاب میتوانند با دبیرخانه همایش تماس بگیرند.
مدیر عامل شرکت مدیریت و توسعه «کلک نگار خرد» با اشاره به اینکه قرار است همایش «جایگاه صنعت غذا و رستورانداری در توسعه گردشگری» به صورت سالانه برگزار شود، گفت: طی چند هفته آینده و در گردهمآیی اعضای کمیته علمی این همایش درباره زمان برگزاری دومین همایش و جزئیات دیگر آن تصمیمگیری خواهد شد. علاوه بر این در این نشست درباره نحوه اعلام فراخوان ارسال مقالات به دومین دوره همایش تعیین میشود.
فرامرزیان یکی از اهداف برگزاری همایش «جایگاه صنعت غذا و رستورانداری در توسعه گردشگری» را ایجاد تحول در صنایع غذایی و رستورانداری کشورمان دانست و گفت: اگر در این عرصه به استانداردهای جهانی برسیم گام مهمی در توسعه گردشگری خارجی و حتی داخلی برخواهیم داشت.
وی افزود: هماکنون برخی غذاها مانند کباب ترکی یا اسپاگتی در سراسر جهان معروفند و در تمامی رستورانهای دنیا سرو میشوند اما غذاهای ایرانی مانند کوفته تبریزی یا قورمه سبزی، اگرچه قابلیت قرار گرفتن در منوهای جهانی را دارند هنوز به این جایگاه دست نیافتهاند. این مساله نیازمند توجه بیشتری از سوی دستاندرکاران این حوزه است.
فرامرزیان ادامه داد: یکی از هدفهای همایش «جایگاه صنعت غذا و رستورانداری در توسعه گردشگری» این است که با بالابردن کیفیت رستورانداری و توجه به جایگاه غذا در این صنعت، علاوه بر جذب گردشگر خارجی بیشتر، گردشگری داخلی را نیز توسعه دهد.
علاقهمندان به دریافت کتاب جامع نخستین همایش «جایگاه صنعت غذا و رستورانداری در توسعه گردشگری» میتوانند به سایت www.kelknegar.com مراجعه کرده یا با شماره 77643916 تماس بگیرند.
نظر شما