كتاب «مؤلفههاي جامعهپذيري سياسي در حكومت ديني» نوشته «علي اخترشهر» توسط سازمان اتشارات پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي منتشر شد.
يكي از مهمترين اهداف اين تحقيق مطالعه و تبيين ماهيت و نسبت فرد، جامعه و حكومت از نظر اسلام در فرآيند اجتماعيشدن و كسب ارزشهاي سياسي است. در اين پژوهش مؤلفهها و عناصر جامعهپذيري به عنوان؛ نهاد حكومت و سياست(رهبري)، نهاد آموزش و پرورش(تعليم تربيت)، رسانههاي گروهي و جمعي، خانواده و احزاب و ... در نظر گرفتهشدهاند.
اين كتاب از سه بخش اصلي تشكيل شدهاست؛ بخش اول مربوط به مباني تئوريك جامعهشناسي است كه به بحث از رويكرد مطالعاتي جامعه شناسي پرداخته و بخش دوم مربوط به چيستي و مباني نظري جامعهپذيري سياسي است و در بخش سوم به اختصاصات حكومت ديني در ارتباط با جامعهپذيري سياسي توجه شدهاست.
از موضوعات اين اثر ميتوان به اركان عمده جامعهشناسي سياسي، نظريههاي موجود جامعهپذيري سياسي، رسانههاي ارتباط جمعي و جامعهپذيري سياسي، ساختار خانواده و تحليل مباني انسانشناختي اشارهكرد.
از منابع مورد استناد مؤلف در تدوين اين اثر ميتوان جامعهشناسي سياسي از باتامور، نظريههاي جامعهشناسي توسلي، جامعهشناسي ارتباطات ساروخاني، جامعه و فرهنگ از محسن فردرو و سير جوامع بشري از لنسكي را نامبرد.
كتاب «مؤلفههاي جامعهپذيري سياسي در حكومت ديني» را سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در 309 صفحه، شمارگان 2000 نسخه و بهاي سي و سه هزار ريال به بازار نشر عرضهكردهاست.
نظر شما