سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۵:۲۴
حكومت ديني و جامعه‌پذيري سياسي

كتاب «مؤلفه‌هاي جامعه‌پذيري سياسي در حكومت ديني» نوشته «علي اخترشهر» توسط سازمان اتشارات پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي منتشر شد.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، كتاب «مؤلفه‌هاي جامعه‌پذيري سياسي در حكومت ديني» تحقيقي براي اثبات اين فرضيه است كه عناصر جامعه‌پذيري سياسي در حكومت ديني نقش اساسي را ايفا مي‌كنند.
 
يكي از مهم‌ترين اهداف اين تحقيق مطالعه و تبيين ماهيت و نسبت فرد، جامعه و حكومت از نظر اسلام در فرآيند اجتماعي‌شدن و كسب ارزش‌هاي سياسي است. در اين پژوهش مؤلفه‌ها و عناصر جامعه‌پذيري به عنوان؛ نهاد حكومت و سياست(رهبري)، نهاد آموزش و پرورش(تعليم تربيت)، رسانه‌هاي گروهي و جمعي، خانواده و احزاب و ... در نظر گرفته‌شده‌اند.

اين كتاب از سه بخش اصلي تشكيل شده‌است؛ بخش اول مربوط به مباني تئوريك جامعه‌شناسي است كه به بحث از رويكرد مطالعاتي جامعه شناسي پرداخته‌ و بخش دوم مربوط به چيستي و مباني نظري جامعه‌پذيري سياسي است و در بخش سوم به اختصاصات حكومت ديني در ارتباط با جامعه‌پذيري سياسي توجه شده‌است.

از موضوعات اين اثر مي‌توان به اركان عمده جامعه‌شناسي سياسي، نظريه‌هاي موجود جامعه‌پذيري سياسي، رسانه‌هاي ارتباط جمعي و جامعه‌پذيري سياسي، ساختار خانواده و تحليل مباني انسان‌شناختي اشاره‌كرد.

از منابع مورد استناد مؤلف در تدوين اين اثر مي‌توان جامعه‌شناسي سياسي از باتامور، نظريه‌هاي جامعه‌شناسي توسلي، جامعه‌شناسي ارتباطات ساروخاني، جامعه و فرهنگ از محسن فردرو و سير جوامع بشري از لنسكي را نام‌برد.

كتاب «مؤلفه‌هاي جامعه‌پذيري سياسي در حكومت ديني» را سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در 309 صفحه، شمارگان 2000 نسخه و بهاي سي و سه هزار ريال به بازار نشر عرضه‌كرده‌است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها