صفيپور با بیان این مطلب به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، گفت: در طرح توسعه سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران بخش ايرانشناسي و اسلامشناسي، به يك مركز مستقل به نام مركز ايرانشناسي، اسلامشناسي و مركز مستقل انقلاب اسلامي تبدیل ميشوند.
معاون پژوهشي، برنامهريزي و فناوري سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران گفت: در این طرح، مركز مستقل آثار انقلاب اسلامي تعريف شده است.
وي درباره زمان راهاندازي و آغاز به کار اين مركز اظهار کرد: میتوان گفت این بخش اكنون آغاز به کار کرده است، چرا که سلسله نشستهايی با عنوان پنجاهمين سال آغاز نهضت امام خميني(ره) در این مرکز برپامیشود که پنج نشست آن برگزار شده است.
صفيپور ادامه داد: اين نشستها، مباحث مربوط به انقلاب را از دهه 1340 بررسي ميكند.
معاون پژوهشي، برنامهريزي و فناوري سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران درباره ايجاد بخش كتابشناسي انقلاب و وجود آثار ترجمه و تاليف از امام خميني(ره) در سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران گفت: بخش كتابشناسي در طرح توسعه سازمان براي مركز انقلاب اسلامي در نظر گرفته شده اما درباره تعداد آثار موجود امام از ترجمه و تاليف، آمار دقيقي ندارم و بايد بررسي شود.
وي همچنين از برپایی همايش محتواي ملي در فضاي وب در دوم اسفند ماه خبر داد و اظهار كرد: در حاشیه این همایش، كارگاه تخصصي مديريت منابع اطلاعاتي وب اول اسفند ماه با محورهاي وبسایتهای کودکان و نوجوانان، امنیت نرمافزارهای مبتنی بر وب، شیوههای نفوذ و دفاع، سازوکارهاي مديريت محتواي متن باز و استانداردهاي حفاظت ديجيتالي در آرشيوسازي وب و همچنين کاربست ابزارها و رویکردهای وب در مدیریت اطلاعات و دانش، برگزار ميشود.
صفيپور درباره برنامههاي حوزه آموزش سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران گفت: برپايي كارگاههاي آموزشي اين سازمان درباره موضوعهاي مورد بررسي با محوريت آموزش در حوزه كتاب و پژوهش و اسناد با اعطاي گواهينامه همچنان دنبال ميشود.
شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۲
نظر شما