اقبالزاده در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: براساس فراخوان منتشر شده از سوي نشر قطره، دانشآموزان مقطع راهنمايي تا پايان دبيرستان ميتوانند داستانكهاي خود را براي شركت در اين طرح ارسال كنند كه از ميان آنها، هزار داستانك كه حداقل كيفيت و استانداردهاي داستاننويسي را داشته باشند، از سوي اين انتشارات در يك كتاب منتشر ميشوند.
به گفته وي، از ميان هزار نوجواني كه در اين طرح شركت ميكنند، صد نفر به مرحله بعدي اين طرح راه مييابند كه در اين مرحله، هر كدام بايد پنج داستانك ديگر ارسال كنند. اين داستانها نيز در يك كتاب منتشر ميشوند.
اين نويسنده حوزه كودك و نوجوان افزود: از ميان اين افراد، چند نفر به عنوان استعدادهاي برتر انتخاب ميشوند كه پس از عقد قرارداد با انتشارات، داستانكهاي آنها به صورت يك كتاب مجزا انتشار مييابد.
اقبالزاده هدف از اجراي اين طرح را كشف نوجوانان مستعد در زمينه داستاننويسي بیان كرد و افزود: بسياري از نوجوانان و حتي جوانان نويسنده در كشور ما امكان نشر آثارشان را نمييابند و پشت سدّ نشر ميمانند. يكي از اهداف طرح «هزار داستانك» اين است كه اين افراد بتوانند مراحل نشر نخستين اثرشان را به آساني طي كنند.
وي با بيان اينكه اين طرح در صورت موفقيت در نخستين دوره، در سالهاي آينده نيز اجرا خواهد شد، افزود: با توجه به اينكه براي نخستين بار چنين طرحي را اجرا ميكنيم، هنوز برآورد دقيقي از نحوه اجراي طرح آثار نداريم. بنابراين، نميتوان زمانبندي قطعي مراحل مختلف اين طرح را اعلام كرد.
مدير طرح «1000 داستانك» با بيان اينكه گروهي از كارشناسان و منتقدان ادبي، آثار فرستادهشده را بررسي خواهند كرد، افزود: يكي از جوايزي كه در اين طرح در نظر گرفتهايم، لوحهاي تقديري است كه به درخواست نويسندگان نوجوان با امضاي نويسندگان و هنرمندان محبوبشان به آنها تقديم ميشود.
اقبالزاده همچنین اضافه کرد: با هدف جلوگيري از هرگونه اشتباه يا تقلب احتمالي، نويسندگان نوجوان بايد كپي مدارك شناسايي خود را براي دبيرخانه طرح بفرستند. همچنين داستانكهاي ارسالي نبايد بيش از 150 كلمه باشند.
وي صندوق پستي 5165ـ14155 و نشاني الكترونيك nashreghatreh@yahoo.com را براي فرستادن داستانكها به اين طرح اعلام كرد.
شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶
نظر شما