معلمی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: این سیرهای مطالعاتی که به صورت جزوههایی هر سال لیست کتابهای برتر را در حوزههای گوناگون معرفی و تجدید چاپ میکند، امسال نیز برای هدفمند کردن مطالعه مخاطبان در نمایشگاه کتاب به صورت کتابچه عرضه می شود.
وی همچنین از برپایی 10 نشست در غرفه نهاد کتابخانههای عمومی کشور خبر داد و اظهار کرد: هر روز با حضور پژوهشگران گوناگون یک نشست در غرفه نهاد کتابخانههای عمومی کشور برگزار خواهد شد.
معاون توسعه کتابخوانی و کتابخانههای عمومی کشور اظهار کرد: نشریه اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور به صورت مجله و یا روزنامه در فضای نمایشگاه کتاب فعال خواهد بود.
وی با اشاره به برپایی ایستگاههای مشاوره کتاب در پنج نقطه از نمایشگاه کتاب تهران گفت: امسال برای پرهیز از فروش کتابهای بازاری و توریستی مردم تلاش میکنیم با معرفی نویسنده، ناشر و کتاب خوب، اطلاعات و فهرست کتابهای مناسب را به مردم و مخاطبان نمایشگاه کتاب عرضه کنیم.
معلمی با بیان این که خرید آثار نامناسب باعث کتابسازی می شود، اظهار کرد: مخاطبان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران باید با آگاهی و تحقیق کتاب انتخاب کنند تا از کتابسازی و فروش آثار بازاری جلوگیری شود و مردم به جای خرید توریستی کتاب با آگاهی به تهیه آثار مکتوب فاخر بپردازند تا این طریق، گرایش به مطالعه از ابزارهای بزرگ فرهنگی نماشگاه کتاب شود.
معاون توسعه کتابخوانی و کتابخانههای عمومی کشور درباره استفاده از کتابخانه دیجیتال نهاد کتابخانههای عمومی کشور گفت: کتابخانه دجیتال نهاد کتابخانههای عمومی کشور سال گذشته در نمایشگاه رسانههای دیجیتال افتتاح شد اما هنوز فشار تبلیغاتی روی آن اعمال نشده تا بعد از توافق با مولفان و ایجادفایلهای ایمن قابل دانلود و استفاده از آن هدفمندتر شود.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷
نظر شما