وی در پاسخ به این سوال که «کتاب حاضر، چه تفاوتی با فرهنگنامه جاودانههای تاریخ که نشر شاهد منتشر میکند دارد؟» گفت: زمانی که این پژوهش را آغاز کردم، از در دست تدوین بودن چنین فرهنگنامهای اطلاع نداشتم. ضمن آنکه طرح پژوهشی من جزییات بیشتری را در بر میگرفت و شامل تجهیزات، اسلحهها، جغرافیای جنگ، یکانهای نظامی و دیگر موارد هم میشد.
غیور در اینباره افزود: تالیف این دانشنامه از دغدغههایم بود. در هماهنگیهایی که با نشر شاهد انجام دادم، قرار شد این پژوهش فقط به رزمندگان و جغرافیای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بر اساس مکانهای حضور این رزمندگان بپردازد.
وی درباره اهمیت این موضوع توضیح داد: ثبت خاطرات بخشی از رشادتهایی که رزمندگان در جبههها نشان دادند را بیان میکند. من در این کتاب به تمامی اسنادی که در اختیار هر رزمنده قرار داشته خواهم پرداخت. به یقین، فرصت زیادی برای گردآوری این اطلاعات وجود ندارد و بیشتر رزمندگان به سن پیری رسیدهاند یا به این دوران نزدیک میشوند.
نویسنده کتاب «اشارت» با بیان اینکه از مشاوران دانشگاهی در زمینه تالیف و تدوین «فرهنگ نامهای دفاع مقدس» بهره میگیرد، گفت: این پژوهشی میدانی است و در آن، پرداختن به رزمندگان بسیجی در اولویت قرار دارد.
نظر شما