دبیر کارگاه تاریخ فلسفه اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: این کارگاهها پیشتر در جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران به صورت کتابمحور برگزار میشدند که نمونه موفق آنها، کارگاه فلسفه معاصر بود، اما در این مجال و ویژه تابستان، کارگاهی با عنوان تاریخ فلسفه اسلامی از آغاز تا دوره معاصر را برگزار خواهیم کرد که از فارابی تا نوصدراییان طی زمان برپایی کارگاه بررسی خواهند شد.
وی افزود: در این کارگاه مجموعه تاریخ فلسفه اسلامی دکتر نصر که از سوی انتشارات حکمت منتشر شده است، بررسی خواهد شد.
شجاعی جشوقانی با بیان اینکه کارگاه تاریخ فلسفه اسلامی روزهای یکشنبه از ساعت 10 تا 12 در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، گفت: آخرین مهلت ثبتنام برای حضور در این دوره 22 تیرماه خواهد بود. ضمن آنکه کلاسها از روز 23 تیرماه آغاز میشود. در کارگاه تاریخ فلسفه اسلامی مدرسان متخصص در هر یک از حوزههای مرتبط با فلسفه اسلامی حضور خواهند داشت، به این مفهوم که اگر در دورههای پیشین تنها یک مدرس تمام دوره را تدریس میکرد، در این دوره از متخصصان هر حیطه بهره گرفته میشود. به عنوان مثال، درباره فارابی، مدرس متخصص فارابی به تدریس میپردازد.
شجاعی جشوقانی درباره مجموعه کتاب تاریخ فلسفه اسلامی که بناست در این دوره تدریس شود، گفت: این کتاب به نسبت سایر آثاری که در این حوزه به رشته تحریر درآمدهاند، تفاوتی عمده دارد. اکنون کتابهای بسیاری از 140 صفحه تا مجموعههای پنج جلدی 300 صفحهای درباره تاریخ فلسفه اسلامی وجود دارند و آخرین اثر هم کتاب دکتر رضا داوری اردکانی با عنوان «ما و تاریخ فلسفه اسلامی» است اما مجموعه کتاب تاریخ فلسفه اسلامی، اثری بارز است از آن جهت که تیمی متشکل از متخصصان حوزههای مختلف در فلسفه اسلامی در آن دست به قلم بردهاند.
دبیر کارگاه تاریخ فلسفه اسلامی افزود: علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام حضوری به دفتر جهاد دانشگاهی در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران مراجعه یا در وبلاگ اینترنتی به نشانی khanefarhang90.blogfa.com برای ثبتنام اقدام کنند.
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۷
نظر شما