احمد تهوري، مدير روابط عمومي انتشارات ققنوس به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، گفت: چاپ نخست اين كتاب در بهمنماه 1378 از سوي اين انتشارات روانه بازار كتاب شد و در حال حاضر به چاپ چهل و پنجم رسيدهاست. اين نويسنده در آثارش بيش از هر چيز به مسايل و دغدغههاي زندگي زنان ميپردازد. اين رمان درباره زندگي دختري است كه بنا به تصميم والدين خود به ازدواجي تَن ميدهد كه در نهايت به شكست ميانجامد.
در بخشي از كتاب ميخوانيم: «خدايا چقدر نفهم و كودن بودم كه درك نميكردم. حس حسادت زنانه كجا و غيرت و تعصب مردانه كجا! حتي مهلت نشد چشمهايش را ببينم، سيلياش چنان سخت و محكم و آني، مثل برِق توي صورتم خورد كه هيچ چيز نديدم. پسر يا دختر كدام مقصرند؟ و آيا اين پرسش از ريشه اشتباه نيست؟ پسر جواني تحصيلكرده است، زندگي اجتماعي موفقي دارد و رفتارهايش توسط هر دو خانواده تأييد ميشود. دختر اما بيتجربه است، از پشت ميز مدرسه و از بازي كودكانه به جايي پرتاب شده است كه نميشناسدش و بزرگترها زندگي زناشويياش ميخوانند. همه چيز عليه دختر است.»
در بخش ديگري از كتاب آمده است: «اين منم، خوشبختترين زن دنيا، كه در تاريك و روشن جادهاي كه به آسمان وصل ميشود، در حالي كه احساس ميكنم خود بهشت را در كنار دارم، همراه نيمه ديگر وجودم به دالان بهشت ميروم.
ارزش وصل نداند، مگر آزرده هجر/ مانده آسوده بخسبد چو به منزل برسد»
نازي صفوي، نويسنده متولد سال 1354 است.
چاپ چهل و پنجم رمان «دالان بهشت» در 448 صفحه، با شمارگان پنج هزار و 500 نسخه، به قيمت 15 هزار تومان و از سوي انتشارات ققنوس روانه بازار كتاب شد.
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
نظر شما